Mit szoktatok ajándékozni idős szülőknek/nagyszülőknek?
Most megyek ki karácsonyra :)
Nagyapám jelképesen kap egy üveg finom bort (nem túl nagy híve a karácsonynak, fontosabb a család)
Nagymamám kap egy nagy halommal a kedvenc keresztrejtvényéből (külföldön lakik, bár a lakosság 99%-a magyar, már nem lehet magyar keresztrejtvényeket kapni)
Még nem találtam ki, hogy mit adjak neki még, valami praktikusban gondolkodom.
Már nem élnek sem a nagyszüleim, sem a szüleim.
De amíg éltek, addig puha, meleg téli papucsot, szabadidőruhát, sapkát-kesztyűt, pizsamát, hálóinget, belül irhás mellényt, pulóvert, inget, ágymelegítőt vagy amit hallottam, hogy elromlott, vagy kellene. Pl kávéfőzőt, mikrót, ventilátort, csavarhúzó készletet.
Szerettek nálunk is olvasni, de már fárasztotta, vagy csak nagyítóval látta, így a könyv sajnos kiesett.
Mikor mit, legutóbb piperéket vettem nagyimnak, szeret szépítkezni.
Ha olvasni szeretnek, de a látásuk már nem engedi a hangoskönyvek is jók lehetnek. Vagy E-reader, azon saját igényei szerint állíthatja be a betűméretet az ember :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!