Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » A baratnomnek decemberben 4...

A baratnomnek decemberben 4 ajandekot kellene vennem?

Figyelt kérdés

Na szoval, a baratnomnek 4 unnepe lesz, ha nevezhetem igy, mivel fel evesek leszunk, karacsony, szulinap es nev nap, minden "unnepre" vegyek ajandekot vagy egyben adjam oda?

Ha egyben akkor hogy?

Szemelyes ajandekokat gondoltam, kepeket kinyomtatok es egy noteszbe beleragazgatom oket, s oda irom a storykat a keprol, majd a masik ajandek egy gyuru lenne, mivel nagyon szereti az egszereket, s gyuyruje nincs, nev napjara nem tudom mit veszek, s az utolso az egy befottes uvegszerusegben sok kis sziv amiben kedves szavak lesznek benne. Igazabol a kerdesem annyi hogy egybe vagy kulon-kulon adjam oda neki?

2019. nov. 1. 11:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mi az ilyet megszoktuk beszélni. Az ajándékot konkrétan nem, de azt, hogy kinek-mikor-hogyan adjuk azt igen.

Én személy szerint nem szeretem össze vonni az ünnepeket ilyen szempontból, mert amikor tényleg ott a "nagy nap" olyan snassznak, átlagosnak tűnik, ha már le van tudva.

2019. nov. 1. 11:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen DIY alapú dolgokról van szó, nem vonnám össze. Össze csak akkor vonnám, ha valami drágább dologról lenne szó.
2019. nov. 1. 11:51
 3/4 anonim válasza:
3 apróság és 1 nagy.
2019. nov. 1. 13:23
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

5-öt kell venned, a télapót kifelejtetted.

Egyébként én is a 3-4 kicsit és az egy nagyot javaslom, de megbeszélés szerint persze egyszerűbb lenne.

A fél évet egyébként szokás tartani? :D Ezt azért érdeklődd meg tőle, én pl biztos lementem volna hídba, ha valaki valaha is féléves fordulót akart volna velem tartani.

2019. nov. 1. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!