Mit adjak a baratnomnek valentin napra?
Figyelt kérdés
valaki esetleg tud otleteket adni?2018. febr. 9. 10:39
1/8 anonim válasza:
Egy szál vörös rózsa,mellé valamilyen szivecskés plüss,csoki. Szerintem ennek a legtöbb lány örül!
2/8 anonim válasza:
Vedd emberszámba, legyél kedves és vidd el vacsorázni.
3/8 anonim válasza:
A 2.-ra szavazok az első nyálas én biztos nem örülnék ilyennek, mert túlságosan lejárt. Piros rózsa?! Ne már! Az hogy elviszed vacsorázni egy szép és elegáns étterembe sokkal jobb.
5/8 anonim válasza:
A Vagvölygi Noemi shop kakajós bögréjét vedd meg neki
6/8 anonim válasza:
Szerintem virág, mozi, vacsora, tökéletes ajándék Valentin- napra. Ha esetleg nem szeret virágot kapni( mert azért van ilyen nő), helyette egy desszert, stb. Mondjuk, igazából te ismered, neked kellene tudnod, hogy minek örülne.
7/8 anonim válasza:
#3 Nem arról van szó Te minek örülnel,hanem hogy a legtöbb lány! Csak egy ötletet adtam miért kell le pontozni? Azok az újjak nem a tetszik,nem tetsziket jelzik!
8/8 anonim válasza:
Miért kell leszólni az első válaszolót? Én az általa leírtaknak nagyon is örülnék. Nem kéne nekem drága vacsora..
Kár hogy a barátomat hidegen hagyja minden ilyen ünnep. :/ Látod pedig én egy szál virágot is tudnék értékelni..
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!