1-es típusú cukorbetegnek ajándék?
69 éves, férfi, és gyakorlatilag mindene van, ami a betegsége miatt szükséges (inzulin pumpától kezdve minden, tényleg). Szereti az állatokat, van egy lova és egy cicája. Nekik is meg van mindenük (nem egy csóró pasi...)
Főnököm, nem rokon - és elvárja...előző években volt már haj-, test-, szakall-, stb. ápolási cikkek, cicának- és lónak ajándékok, de most kifogytam az ötletekből.
Ötletem sincs, kérlek segítsetek kitalálni valamit. November középen van a szülinapja, + nyakunkon a karácsony is.
Szülinapra torta, olyan, amit ő is ehet. Közösen megeszitek munkatársakkal a melóhelyen, megköszöntitek.
Karácsonyra valami karácsonyi dísz, dekoráció.
Méhviaszgyertya valamilyen szép gyertyatartóban.
Olyan édesítő, amilyent használni szokott, nagy kiszerelésben.
Színházjegy (?).
remélem azt is elvárja, hogy ő megajándékozza a dolgozóit a születésnapjukon...
nem tetszik a pasas, de hozzá kell tegyem, az is fura, hogy a betegségével kapscolatos ajándékokat kap...
Köszönöm az eddigi válaszokat. Jó ötleteket kaptam.
A cukorbetegséget azért írtam a kérdésbe, mert ki akartam zárni a csokoládé és hasonló ötleteket.
Tetszik a weboldal, amit az 1. válaszoló linkelt be, köszönöm!
7. és 8. válaszoló: ő is megajándékoz minket, mindig. Születésnapunkon, húsvétkor és karácsonykor kb 10-15ezer Ft értékben kapunk ajándékot, többnyire ajándékutalvány formájában (mindenki, négyen dolgozunk neki). Névnapunkra "csak" egy csokor virágot kapunk, nőnapra virágot és valami kisebb dolgot, általában könyvet. Szóval a dolog nem egyirányú. Csak fárasztó mindig kitalálni valamit, annak ellenére, hogy karácsonykor közösen veszünk neki valamit, és a többi alkalmakkor nincs neki ajándék, kizárólag szuletésnapján és karácsonykor (ötödik éve dolgozom velük, mindig igy van, én már ebbe a szokásba léptem be anno).
És őszintén szólva, nem panaszkodom, évi 10% fizetésemelés volt eddig, minden év januárjától, december elsején az ajándéktól függetlenül +két heti fizetés. Szóval, köszönöm a tanácsot, de még nem akarok kilépni :D
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!