Keresztfiam nyáron házasodott. Ti mit tennétek ilyenkor?
Köszi szépen a normális válaszokat! Mi köze ahhoz,hogy nyáron házasodtak össze? Az, hogy most szülőknél laknak, bátyáméknál, de már lefoglalóztak egy szép házat, és 2-3 héten belül költöznek. Berendezési tárgyat semmiképp nem szeretnék, mert az ő ízlésük, ebbe nem fogok venni egy vázát, vagy nem tudom, mit.
Aki azt írta, hogy tele van atkával... Hát az évek óta nem azt jelenti, hogy száz éves. Egy-két-három évvel ezelőtt vették a szülei.
Egyébként onnan indult az egész, hogy már elmentek bútorüzletekbe, akkor kértem meg, hogy nézzen matracot, ha már ott járnak. Utána hívott, hogy drágák, ha megfelel az övé, szívesen odaadja.
Egy hete rendeltem matracot, mert akciós volt. (most is az amúgy, netről rendeltem, memory matrac). Így nem volt drága. Ha nekem lenne felesleges darab, szívesen odaadnám másnak, de én nem fogadnám el mástól, nem szívesen aludnék benne, max vmi nyaralóba oké. Szerintem ez az, amiből nem árt a saját.
Süssnl neki pogácsát, sütit. Szerintem ennek örülne.
A 8-as vagyok, és ne haragudj ha rosszul jött le, de nem megbántani vagy gúnyolódni akartam rajtad az emlékezőmatraccal. Csak kicsit feldobtad a napomat vele 😊 még akkor is, ha a sok agyhalott leszavazott érte.
Így már hogy elmagyaráztad, értem hogy miért írtad az esküvőt, csak a konkrét kérdés szempontjából (mit adj cserébe a matracért) nem releváns.
Én a véleményemet fenntartom, nem szívesen aludnék más használt matracán. De ha te igen, akkor tényleg max. sütit vagy vmi magasabb árkategóriájú csokit adj cserébe.
A betegségedhez pedig jobbulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!