Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Van olyan ismerősötök aki...

Van olyan ismerősötök aki személyesen látott már gömbvillámot? Milyen lehet megtapasztalni ezt a jelenséget?

Figyelt kérdés
olyan titokzatos az egész, hogy konkrét megfogalmazás sincs rá csak elméletek, és a régi leírások is "matató ménkű"ként emlegetik, lassan mozog keresgél, milyen lehet már átélni egy ilyet, ha nem is tulajdonít neki az ember semmi misztikus jelentőséget? nekem ha a közelemben felbukkanna valaha, mielőtt elrohannék, biztos hozzávágnék valamit mi történik :D
2019. jún. 28. 22:54
 1/5 anonim ***** válasza:
66%

Nekem volt olyan pszichozisos korszakom, amikor féltem a gömbvillám megjelenésétől, mert amit olvastam róla vérfagyasztó. Ahhoz képest milyen ritka jelenség a lottó ötöshöz képest az időmet pazaroltam felesleges félelmekre.

Ha hozzávágsz valamit talán megharagszik és a fenekedbe pörköl. Én semmit sem dobnék neki, lefilmezném.

2019. jún. 29. 02:28
 2/5 anonim ***** válasza:
80%

"Én semmit sem dobnék neki, lefilmezném."

Nekem is ez jutott eszembe, próbálnék előkotorni valami telót vagy fényképezőgépet. Beszámolókból már nagyon sok van, de fotó vagy film nincs (amennyire tudom).

2019. jún. 29. 13:35
 3/5 TappancsMancs ***** válasza:
62%
Mi az már, hogy "keresgél"? Összevissza imbolyog, de nem keresgél, legfeljebb régen így mondták. Egy villám fajta, amiről kevés még a kutatás, mert ritka a normál villámokhoz képest és alig lehet kutatni. De egy hivatalos filmezés volt, de az is véletlen, nem tudják mikor és hol várható.
2019. jún. 29. 15:41
 4/5 anonim ***** válasza:
93%
Mi láttunk a húgommal 94'-95 körül, Lengyelországban Mielecben táborban. Megállt az ablak előtt. Hatodikos voltam, húgom negyedikes. Gyerekek voltunk, de már úgy jöttünk haza a 2 hetes táborból, hogy láttunk gömbvillámot.
2019. jún. 30. 13:55
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Az biztos, hogy nagyon nagy vihar volt...
2019. jún. 30. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!