Van olyan ismerősötök aki személyesen látott már gömbvillámot? Milyen lehet megtapasztalni ezt a jelenséget?
Figyelt kérdés
olyan titokzatos az egész, hogy konkrét megfogalmazás sincs rá csak elméletek, és a régi leírások is "matató ménkű"ként emlegetik, lassan mozog keresgél, milyen lehet már átélni egy ilyet, ha nem is tulajdonít neki az ember semmi misztikus jelentőséget? nekem ha a közelemben felbukkanna valaha, mielőtt elrohannék, biztos hozzávágnék valamit mi történik :D2019. jún. 28. 22:54
1/5 anonim válasza:
Nekem volt olyan pszichozisos korszakom, amikor féltem a gömbvillám megjelenésétől, mert amit olvastam róla vérfagyasztó. Ahhoz képest milyen ritka jelenség a lottó ötöshöz képest az időmet pazaroltam felesleges félelmekre.
Ha hozzávágsz valamit talán megharagszik és a fenekedbe pörköl. Én semmit sem dobnék neki, lefilmezném.
2/5 anonim válasza:
"Én semmit sem dobnék neki, lefilmezném."
Nekem is ez jutott eszembe, próbálnék előkotorni valami telót vagy fényképezőgépet. Beszámolókból már nagyon sok van, de fotó vagy film nincs (amennyire tudom).
3/5 TappancsMancs válasza:
Mi az már, hogy "keresgél"? Összevissza imbolyog, de nem keresgél, legfeljebb régen így mondták. Egy villám fajta, amiről kevés még a kutatás, mert ritka a normál villámokhoz képest és alig lehet kutatni. De egy hivatalos filmezés volt, de az is véletlen, nem tudják mikor és hol várható.
4/5 anonim válasza:
Mi láttunk a húgommal 94'-95 körül, Lengyelországban Mielecben táborban. Megállt az ablak előtt. Hatodikos voltam, húgom negyedikes. Gyerekek voltunk, de már úgy jöttünk haza a 2 hetes táborból, hogy láttunk gömbvillámot.
5/5 anonim válasza:
Az biztos, hogy nagyon nagy vihar volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!