Mongóliában miért nincsenek pálmafák, annak ellenére, hogy trópusi ország?
Lehet, hogy indiainak jó vagy, de trollnak pocsék.
Nyilván azt az Orbános-Putyinos iszonyú intelligens kérdést is te tetted fel.
Ha unatkozol, inkább olvass!
Utolsó előtti és utolsó!
Kérlek linkeljetek nekem olyan buggyant kérdéseket, amelyeket valóban én tettem fel!
Nem kevertek ti engemet valami hülyével össze?
Igazából a Bajkál tó nem határos Mongóliával... de legalább közel van hozzá ;-)
Miért szeretnél egy egész országot a határai alapján más éghajlatúvá tenni, mint ami?... És akárki is miért változtatná meg? Évezredek óta ilyen az éghajlata... bár biztosan ott is emelkedik az éves átlag hőmérséklet... de azért nem olyan gyorsan, hogy mediterránná váljon... de sivatag bőven lehet még
Tényleg sajnálom, de ez már nem csak egy félrenézett dolog...
Nézze, uram!
A CIA rendelkezik olyan technológiával, amely trópusi felhőket kreál az adott ország felé. Mongóliának rengeteg páradús csapadékra van szüksége, különben sosem lesz megfelelő klímája!
"A CIA rendelkezik olyan technológiával, amely trópusi felhőket kreál az adott ország felé. "
A CIA semmiféle ilyen technológiával nem rendelkezik, mivel a CIA kb. egy hírszerző és kémelhárító szervezet, így semmi közük semmiféle felhők kreálásához. De ha lenne is, honnan venné azt a rengeteg vizet, amely trópusi felhőket kreálna Mongólia (vagy annak egy része) fölé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!