Miből tudok nagy mennyiségű füstöt előállítani?
Kén az adott mivel lódarázs fészkelt a padlásra. Arra vagyok kíváncsi, hogy a kénpor, kénlap, elemi kén... Ezek vannak itthon. Ebből szeretnék valami olyat ami ha nem is nagyon, de mondjuk 2-3 óráig folyamatosan füstől, de nem ég (legalábbis minimálisan) a kénpor mivel keverhető őssze amitől nagyon sokáig füstöl. Tudom.... Nem kell őket bántani stb...
De mikor hajnal 3-kor kelsz nyáron, hogy lenyírd a füvet mert ha délután kezded el akkor szaladhatsz.... Szalonna sütést is el lehet felejteni mert rögtön ott teremnek... Meg sorolhatnám még, hogy volt egy olyan évem akkor 2 család is volt a padon, hogy konkrétan kimentem az ajtón és már jött. Este nyitva volt az ablak és jött volna be. (szerencsére van szúnyogháló.) próbáltam már a flakonokat ál darázs fészket... Mindent... Semmi nem hatott. Ettől az egytől tudom hogy elmennének mert egyszer vettem 30 kénlapot és 10-esével adagolva begyújtottam, repkedtek is ki, de minimális volt a füst ahoz hogy elmenjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!