Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mai technológiával mennyi...

Mai technológiával mennyi ideig tartana űrhajóval eljutni a Zeta Reticuli csillagrendszerbe?

Figyelt kérdés

Állítólag onnan (is) származnak bizonyos űrlények.

Kíváncsiságból kérdezem, hogy vajon nekünk mennyi ideig tartana, ha el szeretnénk látogatni hozzájuk. :)

2019. máj. 7. 12:32
1 2
 11/13 Alex Fly ***** válasza:
46%

Kérdés, hogy mit tekintünk mai technológiának: a használatban levő technikát vagy azt is, aminek megvalósítása nem ütközne akadályokba, ám a gyakorlatban valamilyen oknál fogva még nem valósították meg...

Ez utóbbi esetben egy, a Daedalus,tervhez hasonló szerkezettel 5-600 év alatt el lehetne jutni a célhoz.

2019. máj. 9. 05:23
 12/13 EagleHUN ***** válasza:

Hmmm erről jó tudni, köszi #11:

[link]

2019. máj. 10. 00:18
 13/13 anonim ***** válasza:
42%

Ez pontosan így van, éjjel könnyebb őket észrevenni, amennyiben engedik.

Mivel alapjàban láthatatlanná képesek válni. Nem vagyok magfizikus, de brutális viharokkal jár, ha ők térben valóban átlépnek,s nem csak telepátiával üzennek.

Én szemèly szerint láttam egy Sirius csészealjat 20120713 hajnali 2:00 Kor.

Ha.majd érdekel valakit folytatom

2019. máj. 25. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!