Autodidakta módon biológia tanulás?
Abszolút nem vagyok érettségihez kötve,nem hivatalos dologhoz kell a biológia,szimplán érdeklődésemnek egyik
új iránya kezdd kialakulni. Érdekelne milyen könyvekkel,weboldalakkal,videókkal lehetne kezdeni a biológia egy részének valamelyest való elsajátítását. Persze nem rögtön a közepébe szeretnék ugrani,hanem egyszerü prókariótáktól az emberig akarom felépíteni a tudást.
Válaszokat és segítséget előre is köszönöm!(tankönyvem még nincsen,ezért is kérdezek)
Én teljesen autodidakta módón tanultam Mozaik tankönyvből, realikás videókból, illetve mivel édesanyám biosz tanárnő, sok érdekes (tan)könyv fordult meg nálam, amiket még lapozgattam.
Egyébként engem meg a fizika kezdett el mostanában érdekelni (a nevedből arra merek következtetni, te fizikás vagy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!