Neked hogy, mikor sikerült elfogadnod a lét bizonytalanságát és boldogan élni utána? Érdekelt is valaha egyáltalán, érezted emiatt kilátástalanul rosszul magad?
17:47-es vagyok
Ha mindegy, mi történik a halál után, akkor válaszd azt a megfejtést, ami számodra kezelhetőbb.
Ha biztosra vehetnéd, h van élet a halál után, vagy ha 100%-osan tuti biztos lennél benne, hogy nincs, az miben változtatna a jelenlegi életeden? Kíváncsi vagyok.
17:47-es vagyok
Értem. Köszi! És jó utat a bizonyosságba. Küldj képeslapot, majd ha megérkeztél!
17:47-es vahyok
Olvasd el és/vagy nézd meg az Ádám almái c. művet. Használni fog neked és még vicces is.
"Voltam pszichológusnál"
Olyan szakembert keress, aki ért az autizmus spektrumzavarhoz. Valószínűleg Aspergeres vagy.
A tudományra támaszkodtam, összeegyeztetve a teremtés indítógombjával így magyarázva az öntudatot. Az életemet pedig aszerint élem, hogy nem lesz folytatás, mert ha lenne is, akkor sem érzem magam képesnek arra hogy a "mennybekerüléshez" szükséges viselkedésformát tanusítsam egész életemben.
Elfogadtam hogy egy apró homokszem vagyok, s próbalok annyit tenni masokert, magamert, amennyit egy homokszem tehet es ez boldogsaggal tolt el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!