Ez a fotó szerintetek valódi vagy manipulált?
Nekem az nem tetszik benne hogy az a bolygó ott mintha nem a Hold,hanem a Föld lenne,hiszen látszik hogy felhő rendszerek kavarognak rajta.Viszont a kép alján szintén a Föld látható az atmoszférán túlról.Na de mióta van két Föld is? :-D
Szóval az én véleményem szerint végül is a kép alja még akár lehet valós is,de aki a képet megalkotta valamiért azt gondolta hogy jó ötlet a tetejére oda montírozni még egyszer a bolygónkat.
Ti mit gondoltok?
Szerintem elég valószínű, hogy nem is fotó, ha egyszer az a címe, hogy
Fantasy : Beautiful Space View 4K Desktop Wallpaper
Ez egy fantáziakép.
Ha ránagyítasz, látható, hogy valami sci-fi röppencs húzza a kondenzcsíkot.
Az a hold ott az égen légkörrel, ilyen távolságról nézve ha elég nagy a légkörhöz, akkor elég messze is van, inkább ikerbolygó, mint hold.
Na, a lényeg, hogy ez egy totál fantáziakép.
Van értelme ilyen képet Photoshoppal, vagy Gippel csinálni - az ,hogy jól néz ki.
Természetesen manipulált ez a kép, de nagyon jó.
Az űrhajó kondenzcsíkja is gagyi!
Egy ilyet én neked pontosan 3 perc alatt dobnék össze. A képek kigúglizásával együtt...
Na mint látom 7-ből 6 ember is úgy látja ahogy én,ennek örülök.
Viszont #6,abban a kondenz csíkban mégis mi volna a gagyi?
A kép alja,tehát a felhő öv feletti panoráma még lehet akár teljesen valós is nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!