Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Szerintetek milyen univerzumba...

Szerintetek milyen univerzumban élünk?

Figyelt kérdés

Virtuális világ amit egy fejlett civikizácio hozott létre illetve multiverzum.

Az biztos hogy az univerzum fő alkoto eleme az informácio , minden kapcsolatban áll egymással valami úton modon és érdekel hogy ti hogy látjátok a világunkat.

2019. jan. 26. 16:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%

"Szerintem ez egy virtuális világ. Gondolj csak a kvantumelméletre."

Miért, ha multiverzum lenne, akkor nem lenne kvantumelmélet, vagy másként működnének a kvantumkölcsönhatások? :) Vagy miért valószínűbb a kvantumelmélet miatt a virtuális világ képe?

2019. jan. 26. 21:16
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Multiverzumban nem tudunk élni, hiszen egyszerre csak a multiverzum egyikében létezhetünk.

A multiverzum nem tükör-univerzumok halmaza (ahogy sokan hiszik), hanem szomszédos, de át nem járható univerzumok lehetősége.

Mivel át nem járható, ott a természeti törvények is különbözhetnek mienkétől.

Nem csupán át nem járható, de az átleskelődés is kizárt.

2019. jan. 26. 21:24
 13/16 A kérdező kommentje:
Utólso hàromnak köszönöm a válaszokat.
2019. jan. 27. 11:54
 14/16 anonim ***** válasza:

Aha! A legszimpatikusabb. Majd szólj kérlek az univerzumnak is, hogy tudjon róla.

Az univerzum fő alkotóeleme és hordozója egyelőre az anyag. Az univerzum így tudja. De az nem érdekli, ha mások mást gondolnak efelől. Ettől ő létezik vidáman.

Hát egyébként én úgy látom a világunkat, hogy arősen kinyitom a szemem. Vizsgálódok. Próbálok ellentmondásmentes gondolatokat. Az univerzum visszaigazol, ezért jól megvagyunk egymással. Meg aztán én is része vagyok.

2019. jan. 27. 18:15
 15/16 A kérdező kommentje:

Hogy lehetne már az anyag a fő alkotó eleme?

Ki mondta ezt neked?

2019. jan. 27. 19:01
 16/16 anonim ***** válasza:

Mindenkinek vannak ezzel elképzelései.

Nekem például úgy tűnik mintha a mi világunk egy magasabb rendű "élőlény" egyik szerveze lenne. Mint például az agy, idegszövet...

2019. márc. 15. 04:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!