DNS nélkül hogyan létezhet élet?
A DNS előtt RNS volt.
RNS nélkül nincs élet, viszont a szokásos 3-as kódolás helyett létezhet kettes (nagyon kezdetleges) és négyes is (nagyon ritka és régi).
Biztos hogy jól emlékeztem, mert utána még valakivel beszélgettem is erről.
Szerintem itt akkor inkább beetetés lehetett, úgy adták elő mint valami "hú de nagy dolgot" hogy nincs DNS-e, de akkor ezek szerint simán lehetséges. Köszönöm a válaszokat.
Nem. Több meteorit darabot is begyűjtöttek, majd azoknak a belsejében is megtalálták ugyan azokat az élőlényeket. Mondjuk arról nem beszéltek, hogy utólag nem-e kerülhetek bele. Mert ha nem teljesen zárt ezeknek a meteorit daraboknak a belseje, akkor belefolyhatott szerintem az eső.
Megpróbálom megkeresni hogy pontosan melyik műsorban volt.
Hát nem találtam meg pont azt a műsort amiben láttam. Viszont ebben ugyan erről beszélnek: The Unexplained Files S01E06 / Valódi X-akták 1.évad 6.rész
Egyébként tényleg rosszul emlékezhettem, mert nem Ausztráliában történt. Valamint itt már megkérdőjelezik hogy valóban meteorittal érkezett-e be, illetve a meteorit darabok vizsgálatakor sem valami meggyőzően beszélnek. Amit én láttam ott sokkal határozottabban adták elő az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!