Fénytan! Milyen színűnek látom?
Figyelt kérdés
A kérdésem a következő, ha egy narancssárga pólót megvilágítok zöld fénnyel, milyen színűnek látom és miért?
A férjem tette fel ezt a kérdést nekem, mert szoktuk tornáztatni az agyunkat. De azért ez túl nehéz nekem. Hiába bölcsész vagyok. Éppenséggel átolvashatnám a teljes fénytant, de nem biztos, hogy előrébb lennék. Gondoltam a könnyebb utat választom.
Vagy nincs valami egyszerűsített leírás valahol?
2010. jún. 23. 09:56
11/12 anonim válasza:
Karácsonyfaizzón van zöld izzó. Narancssárga póló helyett egy rongy vagy egy törölköző is jó. Kísérletezz, légy kreatív.
12/12 anonim válasza:
Azért a férjed válasza érdekelne (már ha ő tudja, és úgy kérdezte), illetve, hogy végül mire jutottatok... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!