Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mi történne ha egy feketelyukb...

Mi történne ha egy feketelyukba beleszórnánk azonos tömegű antianyagot?

Figyelt kérdés
így meg lehetne semmisíteni egy feketelyukat?
2010. jún. 22. 17:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Mivan? :D
2010. jún. 22. 21:11
 12/24 ToXeN ***** válasza:
21:07! Ha te magyar vagy, akkor inkább tanulj a nyelvtan pótvizsgádra (mert nyilván buktál belőle)
2010. jún. 23. 00:17
 13/24 anonim ***** válasza:
Igen, felrobbanna. A felrobbantóval együtt. Vagy, ha a robbanást túl is élné, a kemény gamma-fotonokat már nem. Ha pedig a fotonok elérnék a Földet, akkor minden elpusztulna.
2010. jún. 23. 13:59
 14/24 anonim ***** válasza:

MIIIII?

Szín ötöslettem!!!!

azaz magyar is ötös!!!

21:07!!!

2010. jún. 23. 21:13
 15/24 anonim ***** válasza:
21:13 ezzel ismét csak cáfolni sikerült a fentebbi állításodat, szerintem menj innen...
2010. jún. 25. 08:59
 16/24 A kérdező kommentje:

"Igen, felrobbanna. A felrobbantóval együtt. Vagy, ha a robbanást túl is élné, a kemény gamma-fotonokat már nem. Ha pedig a fotonok elérnék a Földet, akkor minden elpusztulna."

Az nem számít a lényeg az , hogy meg lehet semmisiteni a feketelyukakat.

2010. jún. 25. 09:46
 17/24 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy nem lehetne és ez sajnos így van.

Egyrészt az antianyag tárolhatatlansága miatt nagy mennyiségben (a szingularitás valljuk be, elég nagy tömegű) másrészt egyéb problémákat is felvetne ez a megoldás.

Jelenleg akkora mennyiségben tudunk előállítani, hogy robbanásakor megközelítőleg a gyufagyújtáskor előálló energia töredékét szabadítja fel. És ezt is nagy energia árán.

Tehát a kérdésre a válasz: nem, nem lehetne felrobbantani így egy fekete lyukat.

(Másrészt ha már van fekete lyuk, inkább forgatnám meg, és egy fokkal közelebb lennénk a féregjáratokhoz.)

2010. jún. 25. 10:24
 18/24 anonim ***** válasza:
A feketelyukat képtelenség lefényképezni... Mivel mindent elnyel beleérte a fényt is. Szóval nem tudom, hogy mi van azon a képen amit linkeltetek, de az biztos, hogy nem feketelyuk. És kedves Kérdező, lenne egy kérdésem: Hogyan állítasz elő antianyagot?
2010. aug. 15. 20:21
 19/24 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint nem arra kíváncsi a kérdező, hogy a rendelkezésünkre álló technológiával képesek vagyunk-e mi földi emberek megsemmisíteni egy fekete lyukat, hanem arra, amit kérdezett. Arra pedig nagy valószínűséggel az a válasz, amit már többen írtak velem együtt.
2010. aug. 16. 10:05
 20/24 anonim ***** válasza:

ha lenne elég antianyag akkor biztos mert ,hogy kinyírják egymást,de én valahol olvastam hogy hiába van ugyanannyi anyag és antianyag akkor is egy kicsit az anyag győz !

és igy lett minden(maradék vagyunk!:))

szerintem kedves kérdező:nagy bumm aztán mindenki meghal de egy ks valamicske anyag maradna!

2010. okt. 24. 21:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!