Más is szeretné valamennyire rajtam kívül, hogy kitörjön a Yellowstone-i szupervulkán?
Ezt most komolyan azért szeretnéd hogy jó videót lehessen róla készíteni? Te vagy nagyon buta vagy, vagy nagyon beteg...
Ugye tudod mivel járna ha évekig nem sütne a Nap? Először a növények pusztulnának ki, aztán a növényevők, végül a ragadozók. Mi pedig mindenevőként folyamatosan, kivéve ha áttérnénk azokra a bogarakra amik vígan elvannak döghúson is.
Az egyik bulvártévében korábban arról keseregtek korábban, hogy a föld mágneses pólusa hamarosan megfordul.
Mindenki (!) elpusztul, s a navigációs eszközök (és ez volt a fő gondjuk) is meghülyülnek. Na nem jobban, mint te.
Orvoshoz addig menj, amíg nem kényszerzubbonyban visznek!
Csak TV-ben / Interneten néznéd, vagy szeretnéd átélni is?
Az egyik sokkal izgalmasabb ám!
Hát, ne haragudj, de ha ennyire akarod látni, kívánom, hogy ne kelljen videón, hanem nézhesd élőben, ott állva a park közepén. Látod, én csak jót akarok neked.
Azt hiszem, a katasztrófa-turistákat motiváló lelki tényezők egy extrém esszenciájával állunk szemben.
Kedves kérdező, ebbe a látványos videóba jó eséllyel pár éven belül te, itt is belehalnál, sokezer kilométerről.
Tény, hogy én is úgy vagyok vele, ha jön a világvége és megakadályozni nem lehet, akkor legalább páholyból akarom nézni. De a páholyból nézésnek nincs prioritása a túléléssel szemben. Nem csak az én túlélésemmel, hanem bárkiével.
Aki csak azért jár ki F1-re, rallira, hogy lásson végre egy halálos balesetet, az beteg.
Felmérhető, hogy ennek hányszorosa az a betegség, aki akár több millió ember halála árán is katasztrófát akar látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!