Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Szerintetek ezután is elviselh...

Szerintetek ezután is elviselhető lesz a nyár hátralévő része?

Figyelt kérdés

Idáig még elviselhető volt a nyár idén,nem volt és nincs is az a kegyetlen hőség most,nem voltak olyan forró napok,egy nap volt amikor nálunk 33 fok volt még,eddig a többi melegebb napok is 31 fok körűl voltak. Tavaly már túlvoltunk vagy 2-3 hőséghullámon ,most eddig egy sem volt.

Meteorológusok sem tudják de valahol ki lehet következtetni,hogy milyen lehet a nyár hátralevő része.

Dávidpapa azt igérte,nem lesz elviselhetetlen nyár,tehát elviselhető lesz de ez vagy bejön vagy nem.

Szerintetek ezután is marad a kellemes nyár vagy kitudja,lehet ezután 40-42 fokok is lesznek?

Ha így telt eddig a nyár,már nem valószínű,hogy lesz ezután sem forróság ,mert akkor korábban is lett volna már eddig is?

Azért tettem fel ide ezt a kérdést,mert gondolom ebben a kategóriában vannak olyan válaszolók,akik jól értenek a meteorológiához.

Előre is köszönöm a válaszokat.😀

2018. júl. 12. 20:55
 1/3 anonim ***** válasza:

"Meteorológusok sem tudják de valahol ki lehet következtetni"

Nem, nem lehet.

Mivel nincsenek olyan törvényszerűségek, mint pl. hogy "ha a június esős, akkor a szeptember is az lesz", vagy hogy "ha már tavasszal is voltak hőségek, akkor augusztusban biztosan nem lesznek" stb.

Régebben én is próbáltam így agyalni, de nem jött be.

Azt tudom biztosra, hogy minden év augusztusában volt kb. két hét folyamatos kánikula, amit nagyon nehezen lehet elviselni. Ez forró és kevésbé forró július után is így volt.

Persze most is reménykedem azért egy kicsit, és a 30 napos előrejelzés szerint addig nem is lesz 31-32 foknál több, de hogy utána sem, arra nincs garancia sajnos.

2018. júl. 12. 22:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Idetévedtem megint. :)

Látod, csak lett forróság. :(

Igaz, nem 40 fok, de a 35 is bőven sok, pláne már harmadik hete... :(((

2018. aug. 14. 15:33
 3/3 A kérdező kommentje:

De már nem sokáig.

2 hét és vége az egésznek.

Jön az ősz végre.

2018. aug. 15. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!