Mi a meteorológusok/szakértők tudományos magyarázata erre a szélsőséges időjárásra?
Az, hogy TE fázol, nem időjárási tényező.
Ismerek olyat, aki 24÷25 fokban is fázik.
.
Az pedig, hogy te nem emlékszel, nem jelenti azt, hogy nem is történt.
Volt már, hogy balatoni nyaraláson a sátorban majdnem hogy még a sátorponyvát is lehúztam magamra takarózni, mert augusztus első hetében 8 fok volt éjjel.
Ez ilyen.
Ahol én lakom, ott pillanatnyilag 37/38 fok van, pedig nem esik nagyon messze Magyarországtól, és mégcsak nem is déli állam.
De fiatalkoromban volt olyan június Pesten, mikor esett a hó, ha nem is sokáig.
Nem tudom mióta él a Földön, aki szerint ez normális, mert akárki van a környezetemben 20-tól 70 éves korig, mindenki úgy jellemzi az aktuális időjárást, hogy "nem normális".
Kiszámíthatatlan, esős, hideg, nem nyári. És nyár közepe van.
Ez olyan, mint hogy normális tél sem volt már évek óta, és egyre csak rosszabb...
Ne mondja nekem azt senki, hogy ez így oké, hogy például 20 éve télen akkora hó esett, hogy térdig ellepett, és ez a hó hellyel-közzel tél végéig meg is maradt, most meg évről-évre egyre szegényesebb a felhozatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!