Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Barna szemből kék szem?

Barna szemből kék szem?

Figyelt kérdés

Arra vagyok kíváncsi, hogy nem lehetne-e valahogy megváltoztatni a szemem színét?

... csak kíváncsiságból kérdezem... persze jó lenne, ha kék lenne a szemem, mert szerintem annál nincs vonzóbb.

szóval azt halottam, hogy azért kék egyes embereknek a szeme, mert a szervezetükben alacsony a melaninképzés, nem tudom mennyire igaz ez...de ha igaz, akkor nem lehetne valahogy a melaninképzést gátolni, csökkenti, esetleg akkor tényleg megváltozna a szemem színe?...

2010. jún. 17. 21:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%

Fiam, a melanin a szemed szivárványhártyában már 1 éves korod óta nem képződik. Különben én személy szerint jobban szeretem a barnaszeműeket.

Esetleg egy kontatlencse.

2010. jún. 17. 22:23
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
Mengele tudott volna segíteni neked
2010. jún. 17. 22:29
 3/12 anonim ***** válasza:
78%

Kék szem az valamilyen mutáció miatt jött létre az emberiségben. Alapjában véve mindenkinek barnának kellene lennie.

Amúgy egy szép sötétbarna szem nagyon jól tud kinézni, én is inkább a barnára voksolok :)

2010. jún. 17. 22:46
 4/12 anonim ***** válasza:
92%

én úgy tudom,hogy a kék szem vérfertőzéssel jött létre, egyébként tényleg akkor mindenkinek barna szeme kellene,hogy legyen :)

szerintem egy barna szem is nagyon szép tud lenni :)

2010. jún. 17. 22:55
 5/12 anonim ***** válasza:
82%

a barnánál nincs szebb:)

és igen vérfertőzéssel lett a kék szem és am vizsgálták a kék szeműeket és kiderült,hogy testvérségben állnak egymással, vagy is ugyan az a gén megtalálható bennük...

2010. jún. 17. 23:11
 6/12 anonim válasza:
92%

és akkor mivan a zöld szeműekkel?

Meg az ilyen szürke, kékeszöld, zöldesbarna???

Ennyire mutánsak vunk?:D

2010. jún. 18. 00:12
 7/12 anonim válasza:
67%
Sok vak ember igazán irigyli a problémádat, nem gondolod drágám?
2010. jún. 18. 00:44
 8/12 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem is a kék szem a legszebb. HA egy lánynak igazi tiszta, ragyogó kék szeme van annál nincs is szebb:)

Hallottam olyan kontaklencséről, amibe nincs dipotria, és valamuilyen színűre ki van festve (Marylin Manson is ilyet használ pl)

szal az talán tud rajtad segíteni

(mármint a lencse, nem MAnson:D

2010. jún. 18. 00:56
 9/12 anonim válasza:
24%
hat nekem kek a szemem!de sajnos a kerdesedre nem tudok valaszt adni!
2010. jún. 18. 10:08
 10/12 anonim válasza:
100%
Már fejlesztettek ki olyan mutéteket én is utánna olvastam valami 20 mp lézer mutét 2008-ban találták fel ....hát nem tudom mennyire lehet igaz bát nekem zöld szemem vagy és barna hajam ugyhogy...
2015. dec. 1. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!