Barna szemből kék szem?
Arra vagyok kíváncsi, hogy nem lehetne-e valahogy megváltoztatni a szemem színét?
... csak kíváncsiságból kérdezem... persze jó lenne, ha kék lenne a szemem, mert szerintem annál nincs vonzóbb.
szóval azt halottam, hogy azért kék egyes embereknek a szeme, mert a szervezetükben alacsony a melaninképzés, nem tudom mennyire igaz ez...de ha igaz, akkor nem lehetne valahogy a melaninképzést gátolni, csökkenti, esetleg akkor tényleg megváltozna a szemem színe?...
Fiam, a melanin a szemed szivárványhártyában már 1 éves korod óta nem képződik. Különben én személy szerint jobban szeretem a barnaszeműeket.
Esetleg egy kontatlencse.
Kék szem az valamilyen mutáció miatt jött létre az emberiségben. Alapjában véve mindenkinek barnának kellene lennie.
Amúgy egy szép sötétbarna szem nagyon jól tud kinézni, én is inkább a barnára voksolok :)
én úgy tudom,hogy a kék szem vérfertőzéssel jött létre, egyébként tényleg akkor mindenkinek barna szeme kellene,hogy legyen :)
szerintem egy barna szem is nagyon szép tud lenni :)
a barnánál nincs szebb:)
és igen vérfertőzéssel lett a kék szem és am vizsgálták a kék szeműeket és kiderült,hogy testvérségben állnak egymással, vagy is ugyan az a gén megtalálható bennük...
és akkor mivan a zöld szeműekkel?
Meg az ilyen szürke, kékeszöld, zöldesbarna???
Ennyire mutánsak vunk?:D
Szerintem is a kék szem a legszebb. HA egy lánynak igazi tiszta, ragyogó kék szeme van annál nincs is szebb:)
Hallottam olyan kontaklencséről, amibe nincs dipotria, és valamuilyen színűre ki van festve (Marylin Manson is ilyet használ pl)
szal az talán tud rajtad segíteni
(mármint a lencse, nem MAnson:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!