Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ez baromi jó, de mégis rettent...

Ez baromi jó, de mégis rettentő szomorú, hogy erre van szüksége a tudománynak, hogy valakit érdekeljen, nem?

2018. máj. 12. 16:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

10-es, ne foglalkozz vele, nem a százalék a lényeg.

Ha számomra hasznosat szólsz én adom a like-ot és rohadtul nem érdekel, hogy hányan nyomták rád a pirosat. Nekem hasznos volt a hozzászólásod és ez legyen neked elég, azaz Te hasznos voltál.

Legközelebb én mondok neked hasznosat és totál ne érdekeljen, hogy a többiek engem lepontoznak. Nekem elég az, ha tudom, hogy segíthettem.

Elmondom a legtöbb lepontozást a valláskritika rovatban szedheted össze, mert ott ücsörögnek az ájtatos manók és , ha csak egy rossz szót szólsz istenről akkor rád vetik magukat. Tök röhejes, ahogy bosszút akarnak állni rajtad ezzel.

A legtöbb like-ot a sütés-főzés topicban kaptam, pedig nem vagyok egy nagy szakács.

2018. máj. 13. 01:22
 12/14 anonim ***** válasza:

A vallás, ezotéria rovatba szerintem ne járjon tudománnyal foglalkozó ember. Eleve fanatikusokat nem lehet meggyőzni semmiről.

Cserébe remélem ők sem jönnek ide, bosszúlepontozni.

Egyébként az egész oldalt kéne kicsit megreformálni, mert gyász, hogy bárkinek 10 kamuregje lehet, és a jelentgetésekkel automatikusan töröltetni is lehet a hszeket. Ez újabban jelent meg (szabályzatba nem ütköző kommentek tűnnek el, annak fényében kinek van több álregisztrációja.)

Technológiailag kőkor ez az oldal...

2018. máj. 13. 02:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Már többször javasoltam ez ellen fellépést, de a "tudomány" úgy gondolja, majd kinövi. Lehetséges. De nekem lassú. Nem abszolút mértékben, hanem ahhoz képest, amilyen lehetne.
2018. máj. 13. 16:43
 14/14 anonim ***** válasza:

A politika rovatban pedig mostanában semmi esélyed. Bármit írsz, az egyik tábor utálni fogja és lepontoz.

Ebben nem ez a szomorú, hanem ott főleg az, hogy irtózatos a tudatlanság, félreértés. És ha valaki tudni szeretne valamit (elég sokan), akkor semmi esélye. Azért kérdez, mert nem tudja. Kap ezerféle választ, mind lepontozva, abból sincs esélye jól választani. Vagyis esélye nincs tájékozódni.

2018. máj. 13. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!