Melyik mikroszkópot ajánlanátok max 170 gurigáért?
Figyelt kérdés
Kertmészmérnök vagyok és most megyek növényorvos MSc-re. Baktériumokat, gombákat, növényi szöveteket nézegetnék legtöbbször, de a pocsolyavíz és a talajoldat meg hasonlók is érdekelnének. Ha ajánlasz valamit, kérlek indokold meg, hogy miért.2018. márc. 21. 20:23
1/5 anonim válasza:
170 guriga elektronmikroszkópra kevés, optikaira sok. Szerintem te 170 ezer forintra gondoltál.
2/5 A kérdező kommentje:
Ha annyi pénzem lenne, hogy megvehetnék egy elektronmikroszkópot, akkor nem itt tenném fel a kérdést. Nem hinném, hogy a valuta mértékegységén kéne fennakadni.
1guriga=1000 Ft.
2018. márc. 22. 01:08
3/5 anonim válasza:
Ne használj szlenget, ha nem ismered. Egy guriga egymillió forint, mindig is az volt.
4/5 A kérdező kommentje:
Lépj tovább, haver, hidd el, megéri!
2018. márc. 22. 19:35
5/5 anonim válasza:
Ne rám légy ideges, én nem tudok hova továbblépni mert nem ismerem a mikroszkóp piacot. Örülj hogy mégis tanultál valami újat, így legalább a növényorvos MSc-s bulikon nem fogsz hülyét csinálni magadból amikor 2 gurigáért akarsz pizzát rendelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!