Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Szeretnék valamit feltalálni...

Szeretnék valamit feltalálni :-). Szerintetek még lehet valami érdemlegeset feltalálni? Vagy már minden fontosabb nagyobb dolog fel van találva?

Figyelt kérdés
A legnagyobb az örökmozgó lenne , de azt valahogy nem hiszem hogy bárki mag tudná építeni.Azt hiszem Edisonék idejében könnyebb volt,akkor még sok lehetőség volt ezen a téren.Úgyanúgy van szerintem ma a természettudományokban is mint a zenében.Ma már nehéz egy olyan dalt írni, amink az akkordfüzése, dallama, már ne fordult volna elő már valmelyik dal részletében,vagy legalábbis jobb lenne,mint a legjobb slágerek.Szóval egyáltalán még mire lehet számítani a felfedezések területén, ami még itt a Földön megvalósíthatónak tünik?
2018. jan. 19. 17:46
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
A kombinációs lehetőségekhez mérve szinte még semmit sem találtunk fel. Hajrá! :D
2018. jan. 19. 20:10
 12/30 anonim ***** válasza:
76%

Akkor viszont nem értem a kérdést. :))

Amúgy persze, tanulj sok meglévő információt, és keresd a lehetőségeket. Nem kell megváltani a világot, apróságok is megkönnyíthetik mások életét.

2018. jan. 19. 20:11
 13/30 anonim ***** válasza:

Találjad fel, hogyan lehet győzni az egyszemélyes futóversenyen!

Sokaknak segítesz és tisztelet jár érte.

.

Tudod, az egyszemélyes futóverseny az, amikor annyi a dolog, hogy az ember futni kényszerül, hogy utolérje saját magát.

2018. jan. 19. 21:28
 14/30 A kérdező kommentje:
Hát ezt már te feltaláltad az biztos,ha ilyen tapasztalattal tudsz erről beszélni.
2018. jan. 19. 21:44
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az ötlet csak úgy jön. Ezt mondják a feltalálók. A téma az utcán hever - ezt meg a jó újságírók.

Na most hogy lehet, hogy egyeseknek ez bejön, másoknak nem? A válasz egyszerű: ők észreveszik. Az ötletet, vagy a témát. Más meg vak hozzá. Az ez "észrevevés" meg úgy történik, hogy előtte borzasztó sokat tanultak, sok mindenre lesz szemük. A tanulás is sokféle, nem csak a könyv fölött görnyedés az. Sőt, az valójában nem is tanulás.

Te például azért azért hiszed, hogy minden fontosabb dolog fel van találva, mert nem tudod, mi az a "fontosság". Annyit elárulok, állandóan változik. Ezért később még egy csomó dolog feltalálásra vár, ami "akkor" lesz majd fontos. De "akkor" is csak azok fognak feltalálni, akik előtte borzasztó sokat tanultak. Mert ez viszont nem változik.

2018. jan. 20. 13:58
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Találd fel a spanyol viaszt. Azt mindenki emlegeti, de igazából még nem találta fel senki.
2018. jan. 20. 16:52
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

"Pedig úgy tudtam,hogy az ötlet csak úgy hirtelen jön,mintegy megvilágosodásképen."

Persze.

A profinak.

Aki egész nap ezzel foglalkozik, az egész évben.

Csak aki ért hozzá, és sokat gondolkozott rajta tudta feltalálni a liftet. Nyilván nem méhész volt.

De a kaptárakat meg a mézzel és méhekkel foglalkozók találták fel.

Olyan nincs, hogy űrhajós leszel, és te találsz fel egy új típusú fogkefét. És olyan sincs, hogy fogorvos leszel, és te találsz fel egy új űrruhát.

Ha érted mire gondolok.

KOmolyan érteni kell az adott téma-területhez, hogy az egyik reggel arra ébredj, hogy hoppá, megvan. Feltaláltam valamit.

2018. jan. 20. 21:53
 18/30 A kérdező kommentje:

Értem.Viszont egy helyen azt olvastam,hogy Edison 3 hónapot járt iskolába.

[link]

2018. jan. 20. 21:58
 19/30 anonim ***** válasza:
Ne áltasd magad jó?
2018. jan. 20. 22:41
 20/30 anonim ***** válasza:

Edison egész életében feltalálással foglalkozott.

Azon kívül létrehozott egy olyan üzemet, ahol volt 100 feltaláló, és ha valaki kitalált valamit, akkor azt odaadta neki, és onnan kezdve Edison nevén futott tovább a dolog.

Ugye érted, hogy lett ennyi találmánya?

Neked meg úgy látom, hogy pont az ötlet hiányzik.

2018. jan. 20. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!