Szerintetek ha most meg nem megy annyira a kemia vagyis inkabb figyelmetlensegeken ment el az egesz dogam van eselyem az orvosin? 9. es vagyok
Van tobb mint harom eved
Ugyanmar:D
Nem a felevi eredmeny szamit, hanem hogy mennyit tudsz a targybol.
En 5 voltam kemiabol, de a tanar szorol-szora kerdezte vissza a leadott anyagrészt. Tulajdonképp megtanultam a füzetből, de semmit nem értettem. Pl. ilyen alapokat se tudtam mi az, hogy poláros vagy kovalens kötés. Ott volt a füzetbe a CO2 szerkezeti képlete, mellette apoláris, lineáris szerkezet és 180 fok. Fogalmam sem volt mit jelent, betanultam csak, mint az ABC-t. Aztán jött a faktultáció, ott el kellett kezdeni gondolkodni, megvilágosodtam, elkezdtem értően tanulni. Szóval az, hogy te 3-4 vagy nem izgat senkit, az a lényeg, hogy értően tanulod-e.
11-re felhúzod 4-5-ösre akkor rendben lesz. Mivel az emelt érettségi elég nehéz, jó, ha a jegyekkel max pontot viszel. A számolásra feküdj rá nagyon.
Bár tényleg elég korai ezen aggódni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!