Rákos hús fogyasztása potenciálisan megnöveli a rák kialakulásának kockázatát?
Figyelt kérdés
Nagyon sok médiából hallok arról, hogy úgy állítják be a rákos állat fogyasztását, mintha az betegséget hozna létre az emberi szervezetben. Én magam úgy tudom a rákos sertés feldolgozva nem adódik át a rákja az emberre. Lehet tévedek ?
Gyakorlatilag, ha nem tesz beteggé a rákos állat húsának fogyasztása, akkor ha kivágják belőle a rákot miért baj, hogy ugyanúgy fogyasztják az emberek. Nyílván beleteszik mindenféle felvágottakba, amiket megeszünk. Ez miért baj ? Betegek leszünk tőle? www.origo.hu/itthon/20180103-egy-hentes-vallomasa-rakos-hust-adunk-el-minel-olcsobb-a-hus-annal-valoszinubb-hogy-rakos.html
2018. jan. 4. 09:13
11/12 anonim válasza:
Kérdező, a hentes a hormonkezeléssel nem mond nagy hülyeséget, mert az embereknél a testépítők elég gyakran lesznek rákosak fiatalon a sok szteroidtól. Bár nekem úgy rémlik az EU-ban tilos hormonkezelni a haszonállatokat.
12/12 anonim válasza:
De most nem arról volt szó, hogy mi rákkeltő, hanem arról, hogy a rák fertőző-e.
Nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!