Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Valaki segítene nekem vektoran...

Valaki segítene nekem vektoranalízis (CROSS, rot, integrálos) feladatokban?

Figyelt kérdés

Üdv

BME VIK-re járok és nemsokára jön a matek vizsga (igazából januárban, de nem szeretek utolsó pillanatban megtanulni dolgokat).

Nézem a régi ZH/Vizsga példákat meg mindenféle tananyagot de egyszerűen nem találom meg a feladatokban használt képleteket, összefüggéseket a tananyagban, vagy ha ott is van, akkor nem tudom felfogni. Eddig nem volt ilyen problémám a matekkal(sorok, többv.fv-ek, diffegyenletek, valszám), sőt jó matekosnak is tartom magam, de most egyszerűen nem megy.

Tanító szellemű vállalkozókat keresek, akik segítenének elmagyarázni a példákat. (Azért bízom benne, hogy van ilyen, mert tudom hogy legalább 1 ilyen ember van már (én), aki nagyon szeret magyarázni másoknak(lehet már okoskodásba megy át néha lol)).

Szóval vektoranalizis-ben kéne segitség :D

Kösz, VIK-es hallgató

#egyetem #vizsga ##VIK ##JakePaul ##Pewdipie ##mineltöbb ##hogy ##lássák ##kérdést
2017. dec. 16. 15:44
 1/2 A kérdező kommentje:
Köszi az ajánlatokat, azóta magamtól is rájöttem a dolgokra!!!!!!!!
2017. dec. 20. 23:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Ügyes vagy
2022. aug. 1. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!