Melyik a kedvenc természettudományotok?
Illetve a kedvenc természettudomámyotokon belül melyik a számotokra legkedveltebb terület(pl. fizika-kinematika(mozgástan),biológia-sejtbiológia,kémia-szerves kémia stb.)
Válaszokat előre is köszönöm! 13/F
Kedvencet kérdeztél, nem mindent ami érdekel.
Attól hogy ez nekem a genetika, az nem azt jelenti hogy akkor a fizikát utálom, te!
- Mi a kedvenc ételed?
- Pacalpörkölt!
- Érdekes, hogy a túros csuszát így utálod...
:D
Kérdező, te nem vagy semmi. Ez már nem logikai bukfenc volt, amit a #11-ben előadtál, hanem logikai triplaszaltó, arcraeséssel a végén. 13 évesen már jobban kéne érteni, hogy mi mit jelent és mit nem...
Matematikán belül analízis és talán lineáris algebra.
Fizikán belül: részecskefizika, asztrofizika, kozmológia, elektrodinamika meg úgy a többi része is. Bármelyek részében bármikor képes vagyok végtelenül érdekes dolgokat találni. Nagyon érdekelne a többi természettudomány is, de sajnos egy ember nagyon kevés mindehhez.
-Földrajz, szőröstül, bőröstül imádom, oviban az atlasz volt a kedvenc olvasmányom, a szüleim már akkor tudták, hogy a föci lesz a kedvenc tárgyam.:D
-Másik kedvencem a csillagászat, az nagyon érdekes.
-A kémiát szeretem, csak számolgatni nem annyira, de az anyagok tulajdonságai, kötések érdekesek
-bioszból az emberi test működését szeretem leginkább, ott pedig mindent, kivéve az idegrendszert.
-a fizikából pedig amit most veszünk(dinamika) tetszik eddig a legjobban, de azt tudni kell rólam, hogy a fizikát sose szerettem, mindig az az óra volt, amelyiken szétuntam magam és a padtársammal akasztófáztam/játszottam/firkáltam/beszéltem stb...szóval nem figyeltem.:D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!