Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Melyik a kedvenc természettudo...

Melyik a kedvenc természettudományotok?

Figyelt kérdés

Illetve a kedvenc természettudomámyotokon belül melyik a számotokra legkedveltebb terület(pl. fizika-kinematika(mozgástan),biológia-sejtbiológia,kémia-szerves kémia stb.)

Válaszokat előre is köszönöm! 13/F

2017. dec. 4. 22:11
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Ennyien szeretik a biológiát? Persze megértem érdekes tudomány de azért fura mennyien szeretitek. A fizika és a kémia ennyure utált tantárgy? Én a fizikába vagyok szerelmes személy szerint.
2017. dec. 5. 14:28
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Kedvencet kérdeztél, nem mindent ami érdekel.

Attól hogy ez nekem a genetika, az nem azt jelenti hogy akkor a fizikát utálom, te!

2017. dec. 5. 14:44
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Fogorvostudomány - Fogpótlástan
2017. dec. 5. 14:55
 14/25 anonim válasza:
Biokémia:)
2017. dec. 5. 15:10
 15/25 Mojjo ***** válasza:
57%

- Mi a kedvenc ételed?

- Pacalpörkölt!

- Érdekes, hogy a túros csuszát így utálod...

:D

Kérdező, te nem vagy semmi. Ez már nem logikai bukfenc volt, amit a #11-ben előadtál, hanem logikai triplaszaltó, arcraeséssel a végén. 13 évesen már jobban kéne érteni, hogy mi mit jelent és mit nem...

2017. dec. 5. 15:11
 16/25 A kérdező kommentje:
Igaz. Köszónöm a kritikákat!
2017. dec. 5. 15:23
 17/25 A kérdező kommentje:
Közben jöhetnek a válaszok. Továbbra is a kérdés ugyanaz. Azért mert hülye voltam érkezhetnek a válaszok,várom őket.
2017. dec. 5. 15:42
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Matematikán belül analízis és talán lineáris algebra.

Fizikán belül: részecskefizika, asztrofizika, kozmológia, elektrodinamika meg úgy a többi része is. Bármelyek részében bármikor képes vagyok végtelenül érdekes dolgokat találni. Nagyon érdekelne a többi természettudomány is, de sajnos egy ember nagyon kevés mindehhez.

2017. dec. 5. 20:16
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Fizikán belül az elektronika.
2017. dec. 5. 22:32
 20/25 anonim válasza:

-Földrajz, szőröstül, bőröstül imádom, oviban az atlasz volt a kedvenc olvasmányom, a szüleim már akkor tudták, hogy a föci lesz a kedvenc tárgyam.:D

-Másik kedvencem a csillagászat, az nagyon érdekes.

-A kémiát szeretem, csak számolgatni nem annyira, de az anyagok tulajdonságai, kötések érdekesek

-bioszból az emberi test működését szeretem leginkább, ott pedig mindent, kivéve az idegrendszert.

-a fizikából pedig amit most veszünk(dinamika) tetszik eddig a legjobban, de azt tudni kell rólam, hogy a fizikát sose szerettem, mindig az az óra volt, amelyiken szétuntam magam és a padtársammal akasztófáztam/játszottam/firkáltam/beszéltem stb...szóval nem figyeltem.:D

15/L

2017. dec. 13. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!