Mi a kedvenc vegyületed?
Figyelt kérdés
És miért? :D
+Melyik a kedvenc elemed?
Köszi a válaszokat! :)
2016. okt. 24. 15:15
1/10 anonim válasza:
Kedvenc vegyületem a kobalt-kalcium-kobalt-lantán azaz a CoCa CoLa.
Kedvenc elemem meg a Varta.
2/10 anonim válasza:
Kedvenc vegyületem a H2O. Annyira nagy kedvencem, bele is pusztulnék ha el kéne válnunk egymástól...
4/10 anonim válasza:
Kálium-hexaciano-ferrát, mert olyan szép piros.
5/10 anonim válasza:
CH3CH2OH
Még H2O is van benne a végefelé... :)
6/10 anonim válasza:
Kedvenc vegyületem nincs, de van egy utálatos, a C2H5OH, ezt pusztítom, ill. az elemi szén a kedvencem, de csak a nagyon kemény, csiszolt formában.
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
Utolsó, nem tudom ki és mi alapján nevezte így el, van egy olyan érzésem, hogy ez csak kamu.
9/10 anonim válasza:
Nekem a kedvencem a C20H25N3O, vagy közismertebben Lizergsav-dietilamid :D
10/10 anonim válasza:
#8: Nyugi, nem kamu. Csak éppen annyira összetett a cucc, hogy ha minden gyököt tételesen felsorolsz amiből áll, akkor ezt a nevet kapod.
Persze, ezen a néven így senki sem említi, és sztem soha senki sem mondta ki ezt a teljes nevét a molekulának, gyakorlatilag vagy 4 órán át folyamatosan mondod ha a végére akarsz érni. De ettől még nem lesz kamu, tényleg létezik ez a molekula. A legbonyolultabb (legtöbb részből álló) amit eddig felfedeztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!