Miért ilyen az időjárás manapság?
Nézd meg ezt a képet, most fotoztam le az idokep.hu-ról. Ha midnen igaz 29ikén 7fok lesz...
7 celsius fok!!! Júniusban... ilyen szerintem még nem volt. Számomra elég aggasztó.
mindig voltak szélsőséges időjárási helyzetek. Ha utánanézel vagy az időjárás jelentést hallgatod mindig mondják, hogy pl 1950-ben ugyanezen a napon 3 fokkal melegebb/hidegebb volt stb. biztos ismerős. A globális felmelegedés sem úgy működik hogy mától meghülyül az időjárás.
A 2012 világvégét meg ne vedd komolyan, gyerekes.. Mi is volt az indok? itt hagyták abba a naptár írását a maják? És ha még 100 évet megírnak és utána hal ki az egész nép akkor 100 év múlva van világvége? Az amerikai "szupermozit" pedig pont annyira lehet komolyan venni mint a többi katasztrófa filmet. Kedvencem amikor autóval menekülnek a törésvonal elől... szánalom...
Az a film egy lóf@sz.
Amúgy lehet, hogy van 2012-ben valami, de nem hinném, hogy akkora baromság lesz belőle, mint a film volt.
Az én személyes véleményem az, hogy a globális felmelegedés miatt...
Tudniillik ilyenkor a szélsőséges időjárási viszonyok megerősödnek...
Egyébként meg a 2012 nem csak a filmben volt...-,-'
Az a maya jóslat...már több mindent is megjósoltak...
Persze ez nem azt jelenti, hogy 2012-ben világvége lesz...bár, ahogy halad az emberiség...nem kizárt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!