Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Miért ilyen az időjárás manapság?

Miért ilyen az időjárás manapság?

Figyelt kérdés
Lehet-e köze a 2012-e dolgohoz? Vagy csak véletlen, hogy most ilyen az idő?
2010. máj. 30. 22:44
 1/10 anonim ***** válasza:
lehet köze... 2012ben is esni fog...
2010. máj. 30. 22:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Persze, de hamarab itt a világvége. Kb 1 perc múlva. Hülyeség.
2010. máj. 30. 22:51
 3/10 anonim ***** válasza:
**hamarabb
2010. máj. 30. 22:51
 4/10 anonim ***** válasza:

[link]

Nézd meg ezt a képet, most fotoztam le az idokep.hu-ról. Ha midnen igaz 29ikén 7fok lesz...

7 celsius fok!!! Júniusban... ilyen szerintem még nem volt. Számomra elég aggasztó.

2010. máj. 30. 22:53
 5/10 A kérdező kommentje:
Jogos nem is így kérdeztem ahogy reagáltok rá. Csak persze volt vihar eső minden de most nagyon kaotikus az időjárás és magyarországra vonatkoztatva mondom. Na persze sok viágvégén túl vagyunk és egy milleniumon is. Üdv
2010. máj. 30. 22:53
 6/10 A kérdező kommentje:
Na igen erről beszélek. Csak olyan gyanús nekem sok dolog. De hát nem tudunk végülis mit kezdeni vele.
2010. máj. 30. 22:54
 7/10 anonim ***** válasza:

mindig voltak szélsőséges időjárási helyzetek. Ha utánanézel vagy az időjárás jelentést hallgatod mindig mondják, hogy pl 1950-ben ugyanezen a napon 3 fokkal melegebb/hidegebb volt stb. biztos ismerős. A globális felmelegedés sem úgy működik hogy mától meghülyül az időjárás.

A 2012 világvégét meg ne vedd komolyan, gyerekes.. Mi is volt az indok? itt hagyták abba a naptár írását a maják? És ha még 100 évet megírnak és utána hal ki az egész nép akkor 100 év múlva van világvége? Az amerikai "szupermozit" pedig pont annyira lehet komolyan venni mint a többi katasztrófa filmet. Kedvencem amikor autóval menekülnek a törésvonal elől... szánalom...

2010. máj. 30. 23:08
 8/10 anonim ***** válasza:

Az a film egy lóf@sz.

Amúgy lehet, hogy van 2012-ben valami, de nem hinném, hogy akkora baromság lesz belőle, mint a film volt.

2010. máj. 31. 07:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Látom földrjaz órára baszott bejárni a kedves kérdező, ciklon-anticiklon hideg, meleg, okklúziós front?? Nem mond semmit? csapadékképződés, hőmérsékleti anomália, mindent nagyonszépen megtanítanak középsuliban, hogy miért olyan az időjárás, talán a szpercellákról éppenséggel nem esik szó de az nem is olyan szükséges a megértéshez, hogy "mér' esik"
2010. máj. 31. 15:20
 10/10 anonim ***** válasza:

Az én személyes véleményem az, hogy a globális felmelegedés miatt...

Tudniillik ilyenkor a szélsőséges időjárási viszonyok megerősödnek...

Egyébként meg a 2012 nem csak a filmben volt...-,-'

Az a maya jóslat...már több mindent is megjósoltak...

Persze ez nem azt jelenti, hogy 2012-ben világvége lesz...bár, ahogy halad az emberiség...nem kizárt:D

2010. jún. 1. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!