Soros rezgőkör rezonancia frekvenciája miért kisebb nagyobb áramköri ellenállás esetén?
Köszi a választ!
Inkább a "fizikaibb" válaszra lennék kíváncsi, hogy ennek mi áll a hátterében.
Képletben én is láttam, értem is, hogy ez miért befolyásolja a végső rezonanciát.
nem tudom, hogy kaptál-e már levelet, de abban minden le van írva a soros-tervről:
"Soros az áltudományok fegyverét igyekszik bevetni a brüsszeli bürokraták megvezetése céljából. >>...nagyobb áramköri ellenállás esetén a rezgőkör rezonancia frekvenciám kisebb. Ennek célja, hogy Európa vonzóbb emigrációs célpont legyen a közel-keleti népcsoportok számára...<< (Nonexisting Nature, 2015.10.25.) A helyzet súlyosságára hívja fel a figyelmet, hogy brit tudósok ebben az évben kezdték meg kísérleteiket az Európai Parlamentben annak ellenére, hogy 2016-ban az Egyesült Királyság népe eddig nem látott együttműködéssel az EU-ból való kilépés mellett tette le a voksát."
Izé. Bocsi, hogy beleugatok, de anno hiradósnak tanultam.
Nekem még azt tanították, hogy a rezgőkörök frekvenciája NEM FÜGG az ohmos ellenállástól.
Nincs is nagyon benne a képletében ugye.
A JÓSÁGA (sávszélessége) az ami változik az ohmos ellenállás változásával.
Annyi hozzátartozik, amitm ondjuk én beleértettem a kérdésbe, és így a válaszomba is, hogy ez a jelenség a szabad rezgéseknél van.
Amúgy itt
a 10. sz. egyenlet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!