Hogyan kell fermentálni a dohányt?
Figyelt kérdés
Több oldalt is megnéztem de nem értem a pontosan mert angolul leltem olyan oldalt ahol le van irva.
Pld nem tudom hogy milyen anyaggal kell befujni száritás után és tárolni melegiteni napokig.
Vagy esetleg az is elég lenne ha valaki leforditaná nekem
vagy
https://www.youtube.com/watch?v=VaoTYXP4WfU
2017. szept. 5. 13:38
1/1 anonim válasza:
A link alapján, röviden ("Fermenting..." bekezdés):
Pilonnak nevezett nagy kupacokba halmozzák a dohányt, amikben nagy a hőmérséklet és a páratartalom (vagy mesterségesen állítják elő ezt a környezetet). A hő és a pára hatására a dohányban lévő enzimek fermentálják, édesítik a dohányt. Nem kell semmivel lefújni, ez természetes úton végbemegy. Először hajók rakterében zajlott le ez a folyamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!