Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Igy lehetek tengerbiologus?

Igy lehetek tengerbiologus?

Figyelt kérdés
Sziasztok...érdeklődni szeretnék ez irant a szakma irant. (ha nevezheto szakmának). Hogy miért irtam ugy a kérdést hogy " igy lehetek tengerbiologus?" mert 3-as tanulo vagyok...Biologiábol 3-as..nagyon megy a biosz es pont ez a baj...orán ámuldozva figyelek(pont most 7.-ben amikor a tenger élővilágat vettuk.. (hozzáteszem a tenger elovilagabol 4-est irtam)..szoval amuldozva figyelek es megjegyzem oran..pont ezért nem tanulok otthon...foleg azert mert persze amikor biosz doga lesz azon a napon van meg 2 doga...es egyszeruen amikor a lapot kiteszik elem az anyag 70%-at tudom... (mondjuk most 8.-ban belehuzok es megcélzom az 5-öst)..es ezert nem megy..szoval igy esetleg lehetek...meg ugy is lehetek hogy szakgimnáziumba megyek kitanulok egy szakmat es addig eldontom hogy szeretném-e vagy nem...és akkor kulfoldre kimennek es ott egy főiskolán kitanulnam ezt (ha nem gondolom meg magam)..olyan iskolára amin meg van biologia szak arra meg nem mennek mert nagyon kemenyek es ugy irjak hogy biologia-kemia szak...es az a gaz hogy kemiahoz fingom sincs...vagy a biologiahoz nem nagyon kapcsolodik a kemia?...szoval ezek a kerdesek...koszonom elore is valaszotok! (Ha esetleg vesztek eszre mondat hibat az azert van mert telefonon vagyok es gyorsan irok szoval bocsi)

2017. aug. 2. 21:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ja hetes köszönöm szépen az infót. Jól jött! :D

Hatos. :)

2017. aug. 3. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!