Igy lehetek tengerbiologus?
Egy kerdesre valaszolj, semmi bantas a reszemrol, de miert akarsz tengerbiologus lenni, ha a nnyira nem erdekel a biosz, hogy otthon elovedd?
Amugy lehetsz. Eleg messze meg az erettsegi, szoval siman.
Sajnos meg egyetemen is van olyan tananyag bioszbol, ami egyaltalan nem fof erdekelni teged, de meg kell tanulnod, hogy meglegyen a diplomad.
Erre keszulj fel.
Egyebkent nincs mas dolgod most se, megtanulod amit meg kell tanulni es eredmenyesen vizagazol. Ha ez meg van, akkor zold itad van a tengerbiologus diploma fele :)
Sok sikert es kitartast! :)
Hogyha tengerbiológus akarsz lenni,akkor nem csak biológiából kell jó lenned, hanem kémiából, fizikából és matematikából, és minimum angolból majdnem anyanyelvi szinten kell beszélned.
Búvár tanfolyamot is kell tanulnod és géptant is a hajó működésével kapcsolatban, hogy ne érjen semmi váratlan probléma.
Fizikailag, pszihésen is nagyon erősnek kell lenned.
Szóval nem tudom gimnazista vagy-e, és hogy mennyi van még az érettségiig, de már most suli után el kell kezdened megtanulni mindent profin.
Hetes. Képzeld jó vagyok szövegértésből, csak nehéz napok után fáradtan az agyam átsiklott a zárójeles részen. :D
Hatos voltam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!