Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A masszázst meg az ilyesmiket...

A masszázst meg az ilyesmiket miért mindig olyan képekkel hirdetik, hogy ilyen kis fekete köveket egymásra pakolásznak meg bambusszal, füstölővel?

Figyelt kérdés
Mik azok? Mi értelmük? Amikor voltam masszázsnál sehol se láttam még ilyeneket, de mindenki ilyen képekkel hirdeti magát a neten.
2017. júl. 14. 23:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia Apám masszőr és nem így hírdeti magát.

A fekete kovek meg ezek mas masszazs fajtahoz kell azt kulon kell kerni. (Bocsi nem nagyon ertek hozza de ha akarod megkerdezhetem(

2017. júl. 15. 01:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert valószínűleg csak hagyományos masszázson voltál, viszont mindenki szereti magát olyasmivel hirdetni hogy milyen pluszt, milyen extrát találhat még nála a vendég. Azok a fekete kövek pl lávaköves masszázs kellékei.
2017. júl. 15. 08:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Sokféle masszázsfajta van. Amiket úgy hirdetnek, ott azokat az eszközöket felhasználva masszíroznak.
2017. júl. 15. 14:31
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok típusú masszázs létezik és ma már Magyarországon is sokat alkalmaznak ezek közül.

A füstölő nem kelléke a masszázsnak. Még nem láttam ilyen "füstölős" masszázs hirdetést, de talán a relaxált állapotra szeretnének azokkal a képekkel utalni.

A bambusszal kapcsolatban arra tippelek, hogy talán a thai masszázsra akarnak utalni... vagy egyéb keleti technikákra?!

A fekete kövek - ahogyan fentebb is írta egy hozzászóló - a lávaköves masszázs kellékei, ezeket valóban használják, nem csak jelképek.

A lávaköveket állítólag az amerikai őslakosok is használták és olvastam már olyat, hogy régen magyar gyógyítók is használtak testre helyezett felmelegített köveket.

2017. júl. 18. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!