Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mi a legolcsóbb élelmiszer,...

Mi a legolcsóbb élelmiszer, amin akármeddig meg lehet élni? Kínai tésztán + multivitamin tablettán + kalcium pezsgőtablettán ki lehet húzni évekig is akár?

Figyelt kérdés
Pl. ha atomháború lenne és akár 20 évre le kellene költöznöd egy óvóhelyre, akkor milyen tartós élelmiszert kombinálnál multivitaminnal és kalciummal?

2017. jún. 14. 19:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Azt halottam, hogy a szőlőben minden megvan, amire szüksége van a szervezetnek, bár fehérje pont nem hiszem, hogy sok van benne. Inkább ásványok, vitaminok.

Hasonlót hallottam a nyers élesztőről is.

2017. jún. 15. 08:38
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Vegánoknál a B12 hiány a legveszélyesebb, azt szoktak külön szedni. Kalcium-tabletta helyett én az vinnék, mert pár év alatt jó kis vérszegénységet lehet összehozni nélküle.
2017. jún. 15. 09:51
 13/17 anonim ***** válasza:

borsó/bab mert a gabonafélékben túl kevés a fehérje és túl sok a szénhidrát.(kalcium is van benne dögivel)

B12 vitaminos felvetés úgy néz ki jogos, szóval azt is :)

2017. jún. 15. 16:19
 14/17 anonim ***** válasza:
Az a helyzet gyerekek, hogy atomháború után nem a vitaminhiánytól kellene tartani, hanem a megőrüléstől. 20 év? Hah!1-2 évnél tovább nem lehetne kibírni ép ésszel.
2017. jún. 15. 20:15
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs olyan kaja, amin el lehet èlni. Ha pl. nincs benne zsír, akkor már nem jó, a zsírban oldódó vitaminok miatt.
2017. jún. 15. 20:15
 16/17 anonim ***** válasza:

Dió, méz, savanyú káposzta és hüvelyesek.

Bár a "legolcsóbb" kritériumot nem elégítem ki, bocsi...

2017. jún. 19. 16:08
 17/17 anonim ***** válasza:
Zab és fehérjepor.
2017. jún. 20. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!