Van valaki aki allatorvosira keszul vagy jar de felt attol hogy majd lesznek dolgok amitol elajul?
Figyelt kérdés
Azt szeretnem megtudni mivel en is mar keszulok allatorvosira es lattam mar mutetet is es az elsonel kicsit rosszul lettem, sajat vervetelemen is rosszul szoktam (itt lehet nem a latvany miatt), attol felek nem fogom birni es emiatt nem tudom megvalositani ezert szeretnem megtudni hogy van e valaki igy vagy es megis birja vagy hogy hozza lehet e szokni! Nagyon fontos, segitsetek sajat tapasztalatok baratoke barmifele tanacs es tapasztalatot, gondolatot koszonok .2017. máj. 14. 22:12
1/3 Mojjo válasza:
Hát figyelj, ha megkérdezik, hogyan érezted magad a gyakorlaton, legalább tök őszintén válaszolhatod, hogy eszméletlenül...
2/3 anonim válasza:
Hát én még messze vagyok az egyetemtől, de ettől én is félek. Mondjuk én sem néztem végig a saját vérvételem (mert az a sajátom), de amúgy nem vagyok rosszul a vértől.
3/3 anonim válasza:
Ha az anatómia gyakorlaton nem leszel rosszul akkor később a műtéteken sem. Elég büdös tud lenni egy kiolvasztott kutyatetem ( főleg melegebb időben) de hozzá lehet (kell) szokni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!