A bumerángnak milyen tulajdonsága az, amitől működik?
hm...
pl. abban, hogy egy sokkal nagyobb tömegű tárgyat sokkal nagyobb távolságra és sokkal nagyobb sebességgel juttat el és így lehet vele vadászni?
azt értem, de ma már senki nem vadászásra használja, csak szórakozásból
mi az a tulajdonság, ami miatt jobb egy bumeráng, mint egy másik, vagy egy sima kártyalap?
Felhajtóerő. Ugyanezt használják ki a repülők szárnyai.
> mi az a tulajdonság, ami miatt jobb egy bumeráng, mint egy másik, vagy egy sima kártyalap?
Alak.
Mibe őrült bele az ausztrál törzsfőnök?
Kapott egy vadonatúj bumerángot, és el akarta dobni a régit...
valaki nem tudna rendes választ adni? de aki nem tud, az ne irogasson
a felhajtóerő nem magyarázat a visszatérésre
Mi az a tulajdonsága a fogkefének, amely alkalmasabbá teszi a fogmosásra, az ajtónál? (egyszer próbáltam ajtóval fogat mosni. A fogkefe SOKKAL) alkalmasabb.
Írd be a keresőbe hogy miért tér vissza a bumeráng, ha nem érted, akkor írj ki új kérdést, arra rákérdezve.
"abban, hogy egy sokkal nagyobb tömegű tárgyat sokkal nagyobb távolságra és sokkal nagyobb sebességgel juttat el és így lehet vele vadászni?"
én a visszatérő bumerángokról beszélek, sokan félreértik, a bumerángokat használták vadászatra, de azok nem visszatérő bumerángok voltak többnyire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!