Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Milyen könyvet kéne olvasnom...

Milyen könyvet kéne olvasnom (Fizika)?

Figyelt kérdés

Olyan könyvet szeretnék olvasni, amely már nem túlságosan bonyolult, de már összetettebb fizikai modulokat használ, mint egy középiskolai fizika tankönyv. Lehet bármilyen témájú, a fő cél az lenne, hogy kialakítson bennem egy képet a differenciál egyenletek gyakorlati alkalmazásáról és, hogy hozzászoktasson a később következő bonyolultabb modellek/modulok megértéséhez. Jelenleg a fizika tudásom kis mértékben érettségi szint felett áll és a matematika szintem se sokkal eltérő.

Válaszokat előre is köszönöm!

2017. ápr. 7. 18:31
 1/4 crudy ***** válasza:
Jol ertem h jovore kezded az egyetemet? A diff egyenletek meg derivalasok meg integralasok megertesehez nem nagyon kell szakirodalom. Integral szamitasokbol akadnak nehezek de egyebkent utana nezel neten mondjuk youtube. Vannak tuti oktato videok es garantalom h meg magadtol is meg tudod tanulni par het alatt napi egy ket ora gyakorlassal.
2017. ápr. 7. 20:07
 2/4 brendanus789 válasza:
Giber-Sólyom - Fizika mérnököknek I-II
2017. ápr. 8. 02:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Azért kéretem könyvajánlást, mert az egyetem tőlem még távol áll, tehát számomra a szakirodalom képzi a "normális tananyagot". A második válaszban említett könyvhöz hasonlóak érdekelnének.
2017. ápr. 8. 11:35
 4/4 Tom Benko ***** válasza:
Litz, Erostyák et al.: Fizika I-III
2017. ápr. 9. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!