Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A genetikánk, a dns-ünk az...

A genetikánk, a dns-ünk az életünk végéig változik?

Figyelt kérdés

2017. febr. 5. 23:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Jajj, a Zállatorvos! :D

Pont én is ezt akartam belinkelni!

Amúgy meg egy tudományos műsorban azt hallottam, hogy "javul" a genetikánk mozgás hatására. Ezt úgy lehet elképzelni, hogy aki sokat mozog, az ellenállóbb lesz a betegségekkel szemben, erősebb lesz, jobban bírja a gyűrődést. Azt is mondták, hogy éppen ezért futás/bármilyen mozgás után a legérdemesebb szexelni, mert akkor a legjobb az ember genetikája. Persze kicsik ezek a különbségek, de akár egy napon belül is javul a genetika, ha valaki komolyabban mozog. A mozgás leáltával napok alatt újból romlani kezd. Persze ezek alig észrevehetően történnek. Az is lehet hogy nem teljesen így van, de a tudományos műsorban ezt mondták.

2017. febr. 9. 15:51
 12/12 anonim ***** válasza:

"javul" a genetikánk mozgás hatására"

Mármint nem a genetika, hanem minden más. Állóképesség, erőnlét, életkilátások.

A fogantatás környékén pedig van egy olyan dolog, hogy ELŐTTE 2 héttel nem árt C vitamint szedni a nőnek, folyamatosan, kisebb adagban, ugyanis ez kell a petesejtek fejlődéséhez.

De ez megint csak nem genetika.

2017. febr. 9. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!