Egy üvegedény hány foktól (°C) esélyes, hogy szétrobban?
Nem a hőmérséklet hanem a két pontja közti hőmérséklet különbségtől robban szét.
Ha az egész ugyanolyan forró valószínű nem robban, ha mégforróbb akkor meg elolvad.
A "pulzárhajtómű"-vé épített befőttesüvegnél is ez történik.
A hőkülönbségtől szétreped.
Ja, biztos, hogy Ők aztán teljesen ártatlanok. :)
Akkor azt mond meg nekem, ha amúgy még a forrasztószivacsot is kiemelik a helyéről s sz@rrárágják meg cafatra tépik AMIKOR NEM VAGYOK OTT, vagy pl. pöcegödröt csinálnak a munkaasztalokból.....
Akkor azt mond meg nekem, hogy a jó életbe nem láttam valahogy hónapok alatt EGYNEK SE azt az okádék pofáját az alatt a napi 8-12 óra alatt, amíg ott vagyok.
MIÉRT CSAK akkor válnak létezővé, amikor egyáltalán nem vagyok ott??!! Akkor viszont mindent megtesznek.
Ja, és amelyik már bekerült az üvegbe, az valahogy onnantól már baromira aranyosan, ártatlan gülüszemekkel próbál kifelé bámulni, mintegy könyörögve.
Most már nincs könyörület, a fene vigye el.
Egy az igazság : KINT TÁGASABB!!!
Egyszerű a képlet : Aki ALAMUSZI MÓDON nem jön be rongálni, értéket pusztítani, az élhet boldogan.
Aki boldogtalanságot hoz, rombol, miért legyen felmentve a KÖVETKEZMÉNYEK alól?
Cserébe én is betörök valakihez, rágyújtom az egyik szobát, majd a törvénykezés előtt beállítom, hogy nem vagyok tudatában saját tetteinek s a következményeknek.
Nos?
Nincs rombolás : nincs rinyálás, nincs story, mindenki happy. Egyszer ezt nem lenne egyszer ebben a krv@ világban kipróbálni, hátha??!
*értelme
(lemaradt)
Ha már mindenképpen ki kell őket végezni, tényleg ott van rá a patkányméreg, egérfogó stb.
Az élve sütögetés tényleg értelmetlen állatkínzás.
Ja és nem mellesleg hálistennek az állatkínzás már Mo.-on is büntetendő.
Nem csak házikedvencek, haszonállatok esetén.
Egéren bármiért bosszút állni meg nem felnőtt gondolkodásra vall.
"Ja, biztos, hogy Ők aztán teljesen ártatlanok. :)"
Igen. Ugyanúgy túlélni akarnak, mint te, csak tudod ők még nem találták fel a magántulajdont.
"Cserébe én is betörök valakihez, rágyújtom az egyik szobát, majd a törvénykezés előtt beállítom, hogy nem vagyok tudatában saját tetteinek s a következményeknek."
A helyzet az, hogy ha a bíróság kimondja, hogy az elkövető tényleg nincs tudatában a következményeknek, akkor tényleg nem büntetést kap, hanem gyógykezelést.
Ellentmondásos a gondolkodásod, mert egyik pillanatban tudatos, gonosz szándékosságot feltételezel a rágcsálóidról, vagyis emberszámba veszed őket, aztán meg állítod, hogy bármit megtehetsz velük, mert nem veszed őket emberszámba.
A pszichopaták sokszor ezt a gondolkodást alkalmazzák emberekre.
Szóval, ha muszáj, irtsál, de humánusan, kínzás nélkül. A kínzás semmit sem javít a helyzeten.
Na jó....
Valljuk be : a sütést tényleg nem gondoltam komolyan, nagy valószínűséggel nem nagyon lennék rá képes.
Arra viszont már talán igen - ha tehetném, hogy pl. befogok 3 egeret, egymás mellé. Az elsőre a másik kettő szeme láttára rátaposok. Utána várok egy fél napot, majd rátaposok a másodikra is, maradt egy megfélemlített túlélő. Azt meghagyom egy üvegben, egy másik üvegbe a szeme elé meg kiteszek mandulát, sőt, a mandulát mandulaaromában is megáztatom, és mindegyik üvegen hagyok rést, hogy az egérnek illatozzon az, amit nem érhet el.
Ja, és innentől a sorsára hagynám.
......
De erre meg időm nem lenne =(
Ma a műhelyben az fogadott, hogy a kábelelvezetőben a MÁSFÉL centis, 3500W-os 230V-os kábelben MIND A HÁROM vezeték, a fázis, a null, és a föld is szanaszéjjel van rágva.
És EGYEDTLEN rohadt egértetem SE volt ott szénné égve az áramütéstől. Az, hogy hogy tud ott még folyni a 230V, el nem tudom képzelni, egy csoda.
És ne legyek krvra dühös és ne akarjam őket megkínozni??!!
És hogy a francba jön a túléléshez a >>MŰANYAGOK<< megrágása, meg a rombolás??!!
Nem a kukoricát eszik, emberek : a MUNKAESZKÖZÖKET, a felszerelést, a rohadt értéktermelő cuccaimat teszik TÖNKRE!!!
Szóval?? Hol van itt a túlélésről szó?!
Közlöm, meleg sincsen, mivel nem tudok fűteni : a kazán felrobbant, lakatos kollégáim most építik újra. Ha olyan van, még a faluból vett tejtermékes cuccokat is otthagyom másnapra az asztalon, estére már szinte biztos, hogy van legalább annyira hideg, mint egy hűtőben.
Hősugárzót használok néha 2-3 órára (kicsi, így sokáig nem bírja) a kezem előtt, ha finomelektronikát kell szereljek/forrasszak, vagy a gép előtt dolgozok, s már merevek az ujjaim.
Tehát? Mi az, amit kint nem tudnak "túlélni", csak a műhelyben?
Saját fészek építése az mi a f....omnak nem megy nekik??!!
A patkányméregről meg annyit, hogy a mostani mutánsok immunisak lettek rá. Lényegében csak megtömik a bendőjüket vele, azt' "köszönik a lekvárt". #(
Kollégáim is számoltak be már arról, hogy a foxy kutya kiszagolta, hogy beszökött egér : kiszórtak patkánymérget; elmentek anyagbeszerzésre, műszak vége előtt megjöttek : a patkánymérget mind fölette a dög, majd szépen távozott.
IMMUNISAK RÁ!! MUTÁLÓDTAK EZEK A DÖGÖK!
Persze, mit is csodálkozok egy olyan undorító, kiábrándító, obszcén fajon, ahol hetente köjkeznek, 10+-os számban, a megszületett meg már rögtön ivarérett. (hogy rel. szépen fejezzem ki magam)
Hát egerek esetén nem sok sikert ígérek az "így jár minden bűnös" jellegű példa-statuálásnak.
A tapasztalt túlélő esetleg nem jön arra többet, de nem fogja a klubban elmesélni a többieknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!