Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A zsír vagy az izom véd...

A zsír vagy az izom véd jobban a hidegtől?

Figyelt kérdés
2017. jan. 14. 22:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%
a zsír
2017. jan. 14. 23:11
 2/11 EagleHUN ***** válasza:
53%
A zsír.
2017. jan. 14. 23:14
 3/11 anonim ***** válasza:
81%

Attól függ, melyik milyen vastag réteget alkot.

Mondjuk zsírból könnyebb vastag réteget építeni, mint izomból. :)

2017. jan. 15. 01:14
 4/11 anonim ***** válasza:
19%

Járni kellett volna biosz órára, ez trükk.

Tudod, sarkvidéki állatok, stb, stb.

2017. jan. 15. 01:59
 5/11 A kérdező kommentje:

Én izmos vagyok és nem vagyok túl zsíros.Igaz,szálkás sem vagyok.18 körül van a testzsírom.De nem fázok.Ilyenkor 0 fokban ma is lazán kimentem az udvarta póló nélkül egy szál gatyában és nem fáztam.Nem azeretem,ha plusz fokok vannak.-10 környéke az ideális időjárás számomra.Ez az izomtömeg miatt van?

A nyarat nem bírom.

2017. jan. 15. 02:00
 6/11 anonim ***** válasza:
71%
Ez genetika. Vannak olyan emberek, akik -10 fokba csak pulcsit igényelnek és nem is izmosak és nem is zsírosak. Más lehet szumós is, és már 5 fokban megfagy.
2017. jan. 15. 08:14
 7/11 anonim ***** válasza:
8%
Ha már úgyis ilyen tájékozott vagy és a -10 fokot szereted, miért nem költözöl Izlandra? Lehet ott szükség van a tudásodra.
2017. jan. 15. 08:37
 8/11 A kérdező kommentje:
Lehet azt kéne.Menekülni kell innen északra a nagy hőség elől.Nyáron,ha meleg van,rámsüt a nap,már minden bajom van,viszketek,a meleg csípi a bőröm,gyenge vagyok,izzadok,mint egy ló,nincs energiám semmit se akarok csinálni.
2017. jan. 15. 12:29
 9/11 anonim ***** válasza:

> Nyáron, ha rámsüt a nap, már minden bajom van, viszketek, a meleg csípi a bőröm, gyenge vagyok, nincs energiám.

Lehet, hogy vámpír vagy?…

2017. jan. 15. 15:46
 10/11 dellfil ***** válasza:

A zsír.

"A zsírok hőszigetelő hatásuk révén elősegítik az állandó hőmérséklet fenntartását. A téli bunda mellett, az állatok szervezete zsírdepók felrakásával, valamint a speciális barna zsírszövet kialakításával is felkészül a tartós hideg alatti téli álomra, a hibernációra."

Az idézet ebből:

[link]

Igen, tudom már többen megírták, - JÓL(!) - hogy a zsír, de szét lettek "pontozva" a válaszaik, valamiféle idióta megfontolásból... :DDD

NEM az izom, hanem a ZSÍRSZÖVET véd jobban a hidegtől. És punktum. :DDD

Akinek nem tetszik... a többit tudja.

dellfil

2017. jan. 15. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!