Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mi történik ha az agy frekvenc...

Mi történik ha az agy frekvenciáját külső elektromágneses térrel elnyomjuk, megváltoztatjuk?

Figyelt kérdés

Úgy olvastam hogy van a földnek egy 8Hz-es rezgése, ami az ionoszféra frekvenciája. Ezt hívják ugye Schumann frekvenciának. Állítólag az űrhajósok ha kimennek az űrbe ahol nincs meg ez a frekvencia akkor az az agyra olyan hatással van hogy görcs keletkezik benne. Tehát káros ha nincs meg a 8 Hz. Ez miatt egy Schumann generátort visznek fel amivel mesterségesen állítják elő ezt a frekvenciát.

Na most ha a földön változtatjuk ezt, pl. egy elektormágneses tekercset teszünk a fejre és abba nagyobb vagy kisebb frekvenciával elektromágneses rezgést keltünk akkor ez hatással lesz az emberi agyra? Ha igen akkor milyen hatással?

2017. jan. 5. 13:38
1 2
 1/13 Wadmalac ***** válasza:
100%

"Úgy olvastam hogy van a földnek egy 8Hz-es rezgése, ami az ionoszféra frekvenciája."

A földi ionoszférának van egy ilyen elekromágneses frekvenciája. Ez eddig igaz.

"Ezt hívják ugye Schumann frekvenciának."

Ja.

"Állítólag az űrhajósok ha kimennek az űrbe ahol nincs meg ez a frekvencia akkor az az agyra olyan hatással van hogy görcs keletkezik benne."

Ühüm, az ezós oldalak ezzel a maszlaggal próbálják eladni a xaraikat. Amúgy nem igaz.

"Tehát káros ha nincs meg a 8 Hz."

Nem, nincs semmi hivatalos mérési eredmény, miszerint ez káros lenne.

"Ez miatt egy Schumann generátort visznek fel amivel mesterségesen állítják elő ezt a frekvenciát."

Ha vittek is fel valaha ilyet, akkor nem ezért, hanem esetlegesen a földi ionoszféra szimulálására kísérletekhez.

De persze ezzel a szöveggel facán rá lehet sózni a népre egy csodatévő biorezonancia-kütyüt.

2017. jan. 5. 13:48
 2/13 A kérdező kommentje:
köszi a választ de nem győztél meg.
2017. jan. 5. 13:52
 3/13 Wadmalac ***** válasza:
100%
Azért hozzátenném, hogy igen, lehet az agy egyes területeit külső EM sugárzóval ingerelni. Hogy e milyen frekvenciával történik, arra sajnos nincs adatom. De ennek nincs köze a Schumann-frekvenciához.
2017. jan. 5. 13:53
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor így jártál. Tehát szögezzük le a tudományban valami létezését bizonyítjuk. Olyat nem lehet, hogy egy nem igazolt állítást cáfolunk, ennyi erővel nekem van egy sárkányom a pincében és állítólag többen is látták, hoyg esténként repülök a hátán ülve. Cáfold. Nem tudod, mert nincs olyan fix tényszerű állítás, amit cáfolni lehet. Kvázi egy véleményt mondtam, nem tudományos tényt. Nem cáfolható. Érthető voltam?!

Innentől fogva mutass nekem egy olyan hiteles(!) és tudományos(!) tanulmányt, amit azt elemzi, hogy mit keres egy "Schumann generátor" az űrhajó fedélzetén, és akkor beszélhetünk a témáról.

2017. jan. 5. 14:09
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Semmi olyan nem történik, ami a testre/agyi funkciókra káros vagy bármilyen, az egyén által érzékelhető hatással lenne.

Erre bizonyíték az MR-vizsgálat létezése és széles körű elterjedése.

"Viszonyításképpen néhány adat a mágne­ses erő mértékére: a Föld mágneses mezője kb. 0,5 G (Gauss) erősségű, az átlagos hűtőmágnesek 35–200 G, az iparban használatos eszkö­zök 300–5000 G erősségűek. Az MRI vizsgálat során 10 000 - 30 000 G (1-3 Tesla) erősségű mágneses teret alkalmaznak. Laboratóriumokban ennél nagyobb értékeket is elérnek. Kisállatok vizsgálatára alkalmas MRI-berendezések mágneses térereje 4,7 T és 11,7 T közé esik." (Wikipédia)

Tehát egy 3 teslás MR-készülék 60000-szeresét produkálja a Föld mágneses mezőjének.

2017. jan. 5. 14:16
 6/13 Wadmalac ***** válasza:
100%

"köszi a választ de nem győztél meg."

Nem is akarlak győzködni, van elég lehetőséged utánaolvasni TUDOMÁNYOS oldalakon, hogy meggyőzd magad.

Ezós maszlag oldalak meg mindenféle homeopátiás és biobiznisz hirdetések csak bevisznek a dszungelbe.

Egyébként nem értem, miért nem tudnak az emberek olyan szinten kételkedni a szennylapok "igazságaiban", mint a tudományban.

2017. jan. 5. 14:26
 7/13 anonim ***** válasza:

Mert azok harsányabbak, izgalmasabbak, és SOKKAL egyszerűbbek. Ezen kívül megadják azt az érzést, hogy BEAVATOTT VAGY! MOST tudtál meg egy hatalmas titkot, amit rajtad kívül senki nem tud!

PONT AZT mondják, ami a butáknak ideális.

2017. jan. 5. 16:14
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan így van, ahogy előző írja. Annál, hogy tudunk valamit csak az jobb, ha jobban tudjuk, mint a másik, ha jólértesültek vagyunk, és ezáltal fölénybe kerülhetünk a másikkal szemben. Ez a legfőbb motivációja a konteonak is. Persze ott még nagy drive az önigazolás lehetősége, amennyiben nem mi vagyunk hibásak sikertelenségünk miatt, hanem azok, ott fenn, tudod a Wall streeten, meg Telavivban.
2017. jan. 5. 18:30
 9/13 A kérdező kommentje:

Mköszi hogy válaszoltatok de mi végeztünk egy kísérletet és teljesen más eredmény jött ki.

Készítettünk egy tekercset kb 50 menet rézdrótból (0,5) és ezzel indukáltunk mágneses teret. 1-16hz közötti spektrumban 0,1 lépésekkel.

A haverom próbálta ki 3 héten keresztül. Az eredmény elég megdöbbentő volt. Napi 3-4-5 órát volt a fején és lényeges pszichikai változást vett magán észre. Rettentően felpörgött. Amikor nem használta az eszközt visszaállt az alap közérzete. Ezt többször megismételte és a hatás mindig megvolt. A tekercsen 10-30A erősségű áram folyt átt 12v feszültségen. négyszögjelet használtunk.

Nos akkor kedves válaszolók magyarázzátok meg legyetek szívesek hogy mégis mi hatott rá ha nem a mágneses tér?

A kísérlet nem kamu, a mai napig megvan az elektronika és bárkinek meg tudom mutatni. Egy éve teszteltük kb. Azért írtam ki a kérdést annélkül hogy ezt elmondtam volna hogy ez ne befolyásoljon titeket. Na most akkor mi vagyunk a hülyék vagy ki????

2017. jan. 5. 23:28
 10/13 anonim ***** válasza:
Ezotéria kategória!
2017. jan. 5. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!