Hogy van ez az áramkörben?
Nekem az a tanácsom hosszú távra, hogy igyekezz elkerülni a károdra humoros helyzeteket. Például fellépsz a Gyakorira, kérdezel valamit, abban a reményben, hogy valakinek van ideje elolvasni és válaszolni. Ezután meg pont azt hozod fel az illetők hibájául, hogy van idejük a Gyakorit olvasni. Remélem, így egymás mellé rakva már te is átérzed a komikumot.
"a 20 évhez meg gratulálok "hatalmas" teljesítmény"
Köszönöm!
A rendes emberek visszanéznek, hátha van még egy kapcsolódó kérdés, amit később tett fel valaki. Ez egy segítőkész oldal.
Tudom, hogy nem dicséretnek szántad, csak ezek szerint te nem tudod, hogy a magyar net az nagyjából annyi idős, mint amit írtam, tehát többet nem netezhettem. Ez ugyanolyan képes beszéd, mint a folyó volt, ez azt jelentette: amióta csak lehetett. Már persze annak, aki tudta, hogy mikor indult be a verkli.
Na, én húztam már innen basszus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!