Hogy van ez az áramkörben?
Én viszont zokon veszem.
Az egy dolog, hogy itt ingyen, a szabad időnkben teszünk szívességet a kérdezőnek.
De ha hozunk egy jó, igen könnyen megjegyezhető példát, és erre ő köszönet helyett megsértődik...
Semmi gond, kérdező.
Legfeljebb majd nem válaszolnak a kérdéseidre, aztán csodálkozhatsz.
Rengeteg kérdező nem érti meg és nem tud annak megfelelően viselkedni, hogy minden válaszoló szívességet tesz azzal, hogy válaszol, idejét áldozza erre.
Kivéve a lehülyéző trollokat azért illene ennek megfelelően reagálni.
Szerintem a "láttál már folyót" kérdésindítás nem sértés volt, hanem humorosra vett indítás.
A besértődés ezért szerintem ok nélküli és a kérdést szétoffoló dobálózást szült.
Mindenki nyugodjon le a pcsába.
:)
Hát persze, az nem azt jelenti, hogy: ej, de bunkó vagy, hanem azt, hogy: gondolj például a folyóra.
De mondjuk majdnem 20 évi fórumozás után látom, hogy hihetetlen ostobaságokon képesek egyesek felnyomni az orrukat. Ez már csak így marad. Aki el akarja kerülni a félreértéseket, az ne humorizáljon, ne használjon képes beszédet, ne cifrázza, szorítkozzon a tényekre, azt is rövid mondatokban. Akkor a beszélgetőpartnereknek nem a 70, hanem csak 20%-a lesz majd engesztelhetetlen ellensége élete végéig. :D
Az a tapasztalatom, hogy a netes, írásos kommunikáció a gesztusok, hangsúlyozás hiánya miatt nagyon sokszor félreérthető tartalmú.
Ezt tudni kéne és éppen ezért tudni kéne elkerülni, illetve meggondoltabban következtetni az író szándékára.
Valahol ez lenne a netes kommunikációs protokoll alapja.
Kérdező, elég komoly probléma van veled.
Láttam már nálad betegebb embert is itt, de azért neked is orvoshoz kellene menned, ha normális életet szeretnél - magadnak, és azoknak, akik körülötted vannak.
Már csak értük is meg kéne tenned ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!