Mi lesz a Föld és a többi bolygó sorsa, ha a Nap vörös óriás lesz?
éb meg azt olvastam, hogy a mikulás hozza az ajándékot és a húsvéti nyúl a tojást
de sajnos felébredtem és rájöttem, hogy az emberek annyi zagyvaságot hordanak össze, hogy az már fáj
valószínűleg mire ez bekövetkezik az emberiség már régen ki lesz pusztulva úgyhogy nemtökmind1?:D
am ha vörös óriás lesz akkor a naprendszer megsül, aztán egybeolvad a nappal elméletileg
Mire vörös óriás lesz a nap addigra az ember eltűnik a bolygóról. (Ha netán még van ember)... akkor költözni kell az akkor itt élőknek egy szomszédos naprendszer lakható bolygójára.
Az Androméda-köddel való ütközés se ma lesz(2 milliárd év múlva),de az nem is ütközés lesz hanem átfedés,azaz a 2 galaxis gyakorlatilag összekeveredik mint valami 2 szúnyograj (csak még sokkal hígabban elosztva),és igen kicsi az esély a konkrét csillag ütközéseknek,a belül lévő óriási távolságok miatt. A káosznak legfeljebb csak a gravitációs terek összevissza "rángatósdival" járó aszteroida felbolydulását tartom,és az ebből fakadó potenciális veszélyt tartom.
De erre ott van Bruce Willis és csapata :D ha-ha (Armaggedon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!