Melyik az a magyar tudós, aki nagy pontossággal határozta meg a Nap-Föld távolságot?
Figyelt kérdés
És milyen természeti jelenséget felhasználva?2016. szept. 21. 17:54
1/3 anonim válasza:
Kedves kérdező !
Azért kaptad ezt a feladatot hogy megtanuld hogy hogyan keress és találd meg a szükséges információkat az interneten.Amíg a sült csirkét vártad hogy belerepüljön a szádba, én megkerestem neked. Ilyenkor használd a keresőben a következőt:
+magyar +tudós +nap +föld +távolság
és a találatokban meg lehet találni azt az oldalt (7. találat) ami elvezet a kérdéses információig.
Az találat a "milyen messze van a Nap ?" kérdéssel kezdődik.
Azt mondják ha valaki éhezik nem halat kell neki adni hanem meg kell tanítani halászni...
Remélem segítettem a válaszommal.
2/3 anonim válasza:
Nagyon meglepne, ha ezt magyar határozta volna meg nagy pontossággal elsőként, szerintem te a Föld-Hold távolságra gondolsz amit Bay Zoltánék csináltak meg radarral a Váci úti Tungsram-labor tetejéről.
3/3 anonim válasza:
1) ne fáradj, ha már most ennyire lusta, végül úgyis életképtelen lesz huszonévesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!