Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Szerintetek valós, hogy a...

Szerintetek valós, hogy a Nibiru lehet Naprendszerünk 9. bolygója? (ha a Plútót ügye nem vesszük normál bolygónak)

Figyelt kérdés
2014 óta észlelhető napfelkeltekor,és napnyugtakor ez a bolygó, és elvileg az 1985-ös NASA infravörös tartományban vizsgáló űrteleszkopja észlelte ezt a bolygót,ám mivel nem nagyon mozgott,szerintuk igy nem vettek rola tudomást,pedig lehet hogy akkor csak az ellipszis pályáján épp akkor közeledett felénk. Vita folyik arról,hogy 3700,avagy 1500 év mire egy "kört" megtesz de az biztos hogy szokatlan pályája van. Számos régészeti lelet is van, ami arra utaló jeleket ad, hogy bizonyos Annunaki faj el ott,akik beavatkoztak a mi evolúciós folyamatunkba,ez mar lehet csak mese,de ki tudja... Egy biztos,a NASA sok mindent titkol!

2016. aug. 9. 00:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó két mondat miatt, ezt az ezotéria kategóriába tenném a helyedben.
2016. aug. 9. 01:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

"Számos régészeti lelet is van, ami arra utaló jeleket ad, hogy bizonyos Annunaki faj el ott,akik beavatkoztak a mi evolúciós folyamatunkba"

1 db-ot mutass, kérlek.

2016. aug. 9. 01:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Már a kèrdès is hemzseg a baromságoktól, olyan nincs hogy mozog, de te állónak látod, ha nem hiszed állj be a közeledő vonat elè...

Az ellipszis pálya minden csak nem.szokatlan.

Ha az a retek ott van napnyugtakor, akkor egy átlagos távcsővel bárki láthatná, amúgy is tökömbe tűnik a kèt időszak között.

2016. aug. 9. 07:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan kíváncsi lennék, melyik volt az "1985-ös NASA infravörös tartományban vizsgáló űrteleszkopja"!

Ez nem is ezotéria, hanem humor kategória, de leginkább egy gyenge provokáció.

2016. aug. 9. 09:57
 5/6 anonim ***** válasza:
83%

"Komolyan kíváncsi lennék, melyik volt az "1985-ös NASA infravörös tartományban vizsgáló űrteleszkopja"! "

Gyanitom erre gondolhatott: [link]

Persze ettol a kerdes meg ugy hulyeseg, ahogy van.

2016. aug. 9. 12:09
 6/6 anonim ***** válasza:
88%

"Gyanitom erre gondolhatott"

Köszönöm a linket, én itt néztem és nem találtam:

[link]

DE!

"Launched on January 25, 1983,[1] its mission lasted ten months"

'85-ben már nem készíthetett képeket.

Viszont igazad van, ennek a képeire alapozták a összeesküvés elméletet:

"The observatory made headlines briefly with the announcement on December 10, 1983 of the discovery of an "unknown object" at first described as "possibly as large as the giant planet Jupiter and possibly so close to Earth that it would be part of this solar system."[8][9] Further analysis revealed that, of several unidentified objects, nine were distant galaxies and the tenth was "intergalactic cirrus".[10] None were found to be Solar System bodies"

[link]

És ezzel a főkérdésre is adtam egy újabb választ.

2016. aug. 9. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!