A szerves anyag alkotóelemei közül melyik kerül ki következőnek a víz után fagyasztva szárításnál?
Figyelt kérdés
A fagyasztva szárítás lényege hogy vákuumban a fagyasztott ételekből elszublimál a víz.
De a hőmérséklet növelésével melyik a következő anyag ami elhagyja az ételt, és azt mekkora hőmérsékletnél teszi?
2016. júl. 24. 16:32
1/2 anonim válasza:
Szóval a több millió szerves molekula közül téged az érdekelne, ami egy meghatározatlan anyagban megtalálható, és egy meghatározatlan eljárás esetén a szokottnál kicsit magasabb hőmérséklet esetén eltávozik ebből a meghatározatlan anyagból...
Te egyáltalán tudod mi a kérdésed?
2/2 anonim válasza:
Csatlakozom #1-hez, mert zavaros a kérdés. Mivel vákuumról van szó, minden illékony anyag, anyagi minőségétől függő sebességgel távozik, például az aromaanyagok is és ehhez nem is kell megnövelni a hőmérsékletet, azaz maradhat 0°C alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!