Lehet majd látni Magyarországon a kitört vulkán hamuját? Mikor?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 19:57
1/12 anonim válasza:
Állítólag éjszaka éri el az ország légterét de hogy látni lehet e egyáltalán nem biztos .A napfelkelte vagy napnyugta lehet feltűnőbb.
2/12 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy 19:00 -kor ér Bp. fölé.
3/12 A kérdező kommentje:
Akkor holnap nézek naplementét :))
KÖszi
2010. ápr. 16. 20:22
4/12 anonim válasza:
miért mikor törik ki 1 vulkán vagy mii?!
totál le vagyok maradva :O
5/12 anonim válasza:
Jah azt mondták először de a tényekben már 10 óra volt mostmeg megnéztem hivatalos oldalon és ott éjfél és szombat hajnal közötti időt mondja.Kíváncsi vagyok végülis mi lesz belőle.
7/12 anonim válasza:
inkább menjetek és nézzétek a Vénuszt a lenyugvó naphoz közel
8/12 anonim válasza:
Igen, totál le vagy maradva, Izlandon tört ki egy vulkán, és most lezárták a légteret, teljes repülési tilalom van.
9/12 anonim válasza:
Itt kaphattok infókat hogy hol tart ez a csoda :D;)
10/12 anonim válasza:
Esetleg meg kéne nézned a híradást 2 disco között és akkor nem lennél lemaradva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!