Milyen időjárás jellemzi majd 2010 nyarát?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 12:45
1/12 anonim válasza:
válaszolok a kérdésedre fél év múlva.
2/12 anonim válasza:
Szerintem egyre melegebb lesz az üvegházhatás miatt!
4/12 anonim válasza:
Nem, az idei év nem lesz olyan forró, sok csapadék lesz és vihar sem alakul ki olyan gyakran, mint az elmúlt években.
5/12 anonim válasza:
Hát, a hőmérséklet ennél jóval magasabb lesz, nappal 30 °C feletti értékekkel, éjjel úgy 20-30 °C között alakul majd. Eső is lesz ha front jön. Hidegfront esetén másnap hűvösebb, míg melegfrontnál enyhébb idő lesz. Ha heves a feláramlás egy-egy zivatar is előfordulhat majd.
6/12 anonim válasza:
Íme ez volt a prognózisom 2010 nyarára, beválása 98 %.
7/12 anonim válasza:
Júniusba kiderül.
De időjárás jelentést addhatok.
Khm " Erre meg erre a napra egy felhő sem borítja az eget, a nap erősen fog sütni bla bla bla
8/12 A kérdező kommentje:
Igazából arra voltam kíváncsi, hogy valaki látott vagy hallott e 2010 nyarára előrejelzést, aminek esetleg alapja is lehet. (pl hűvösebb csapadékosabb mint tavaly, vagy hasonló stb...)
Kérem, aki hasznos válasszal tud szolgálni írjon.
2010. ápr. 23. 21:52
9/12 anonim válasza:
Hát még nincs nyár, de "csodás" idő van. :( Remélem nem ilyen lesz egész nyáron! :(
10/12 anonim válasza:
Jó kérdés! Ma hallottam, hogy viharos szeles nyarunk lesz. De ne legyen igaza annak aki mondta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!